Skip til hoved indholdet

Vores kerneopgave på plejeboligerne

Vores kerneopgave er: Vi understøtter borgernes muligheder for at leve et sundt, aktivt og selvstændigt liv - hele livet.

Vi tager udgangspunkt i Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg.

I vores daglige arbejde vil du opleve, hvordan værdier, viden, samarbejde, udvikling og trivsel hele tiden er i spil.

Vi arbejder målrettet med at skabe en meningsfuld dagligdag for vores beboere med udgangspunkt i deres livshistorie og ønsker for hverdagen.

Vi arbejder aktivt med Tom Kitwoods tanker om ”Personcentreret omsorg” hvor personen kommer før diagnosen. Al personale undervises derfor i denne metode, for at skabe livskvalitet for vores beboere.

Kommunikation og omsorg tager udgangspunkt i beboernes selvbestemmelse og livskvalitet, samt beboernes og de pårørendes forventninger, ønsker, forudsætninger og ikke mindst kerneopgaven.

Delegering af opgaver ud fra kontaktpersonsprincippet, den enkeltes faglige kompetencer, og beboernes kompleksitet, er højt prioriteret.

Vi arbejder målrettet og engageret i forhold til beboernes behov og opgaverne, og vi påtager os et ansvar og siger fra ved manglende kompetencer.

Vi er forandringsvillige og deltager aktivt i kvalitetssikring og -udvikling for at opnå det gode beboerforløb. Et godt beboerforløb betyder bl.a. for os, at vi arbejder ud fra et helhedsorienteret, aktiverede og inddragende sigte med udgangspunkt i beboeres ressourcer (funktionsniveau), ønsker og behov.

 

Kontakt

Visitationen

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Åbningstider

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback