Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Affald og genbrug Genbrugsstationer

Genbrugsstationer

På genbrugsstationerne kan borgere og virksomheder aflevere de fleste typer affald - dog ikke mad- og restaffald. Vi sørger for den bedste udnyttelse af ressourcerne i affaldet og den mest miljørigtige behandling.

Genbrugsstationen, Gammelgårdsvej 79 i Farum har åbent hver dag kl. 10.00 – 18.00 med undtagelse af den 24., 25., 26. og 31. december og den 1. januar. Her kan du også aflevere genbrugsting til Spejdernes Genbrug.

Genbrugsstationen, Ballerupvej 75 i Værløse, har åbent hver dag kl. 10.00 – 18.00 med undtagelse af den 24., 25., 26. og 31. december og den 1. januar.

Du kan også bruge de 21 andre genbrugsstationer i Vestforbrændings opland.

Du betaler for erhvervsbesøg på genbrugsstationen via nummerpladen. Alle bilers nummerplade bliver scannet ved indkørsel på genbrugsstationen. Virksomheder bliver derefter afregnet den efterfølgende måned for antal besøg på genbrugsstationerne. 

Affald skal afleveres i køretøjer på højst 3.500 kg + en trailer. Cykel med trailer kan også benyttes, når der skal afleveres affald på genbrugsstationen.

Genbrugsstationerne modtager 35-40 forskellige typer affald. Derefter bliver ca. 85 % af affaldet sendt til genanvendelse. Målet er, at endnu mere affald fra genbrugsstationerne skal genanvendes og bruges direkte.

Affald som du IKKE kan komme af med på genbrugsstationen:

  • mad- og restaffald, og andet letfordærveligt affald
  • radioaktivt affald
  • eksplosivt affald
  • klinisk risikoaffald
  • støvende asbest

Det er forbudt at klunse, det vil sige at tage affald med hjem fra genbrugsstationerne. Nogle genbrugsstationer har dog specielle områder/containere, hvor borgere frit kan tage affald med sig hjem.

For at sorteringen af affaldet skal blive så god som mulig, modtager vi kun affald i klare plastsække på genbrugsstationerne. Du kan ikke bruge sorte sække. 

Ordensreglement for genbrugsstationer

Har du spørgsmål om affald? Ring til Vestforbrændings kundeservice

Ring til os

Åbningstider

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk Giv os feedback

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier