Badevand

Tjek kvaliteten af badevandet før du hopper i. Vær derfor altid opmærksom på vandets udseende - og følg altid de generelle baderåd.

Hold øje med badevandet

CORONA - gode genveje til vigtig viden

Corona, forebyg smitte

Corona: Teststeder, vaccination mm.

Sådan modvirker vi hurtig spredning af COVID-19.

Farum Erhvervspark Skilt

Corona: Til erhvervslivet

Information om kommunale tiltag og et overblik over, hvor du finder hjælpepakker, råd og vejledning

Basket, Søndersø Idrætscenter, oktober 2016

Corona: Hjælpepakker til foreninger mv.

Oversigt over støtteordninger, hjælpepakker og puljer til foreninger, kulturinstitutioner og arrangører under coronakrisen.

Corona, skilt

Corona: Information in english

Information from the Danish authorities about coronavirus/covid-19 in Denmark.

Seneste nyheder fra Furesø Kommune

Til Åben Sjov Hverdag kan du møde Ninjafabrikken, Furesø Børnebasket, Farum Bokseklub og Farum Australsk Fodbold. Derudover vil der dagligt være blandt andet fodbold, klatrevæg og streetbasket.
Pressemeddelelse

Gratis idrætstilbud for børn og unge i hele sommerferien

Foreninger inviterer til masser af gratis idrætstilbud på legepladsen og boldbanen i Farum Midtpunkt alle hverdage kl. 13-17 i skolernes sommerferie.

Kultur På Trods 2020
Pressemeddelelse

Priser på trods! Furesø hylder de stædige

I 2021 uddeler Udvalg for kultur, fritid og idræt to priser "på trods!", nemlig talentprisen for unge og kulturprisen. Alle kan indstille en borger el…

Vaccine
Pressemeddelelse

Furesøs borgere siger ja tak til vaccination

Tilslutningen til vaccination blandt Furesøs borgere er helt i top. Næsten alle over 65 år er færdigvaccineret, og yngre aldersgrupper udviser også en…

Indvielsen af ungekulturhuset
Pressemeddelelse

Furesøs unge bliver spurgt til et godt ungeliv

Ungdomsliv er på dagsordenen som en del af arbejdet med 2030-målene i Furesø Kommune. Nu skal en større ungeundersøgelse afdække, hvad der gør det att…

Pige Fodrer Svaner, Charlotte Thorup Dyhr, 20 336
Pressemeddelelse

Flest anbefaler Furesø

Borgerne i Furesø er gode ambassadører for den kommune, de bor i. Furesø er nemlig den kommune i landet, hvor flest borgere vil anbefaler andre at fly…

Regnbue Over Ellegårdspark
Nyhed

Spar penge: Udnyt regnvandet hvor du bor

Ved at håndtere regnvand på egen grund, er du med til at aflaste kloaksystemet, og minimerer dermed risikoen for at kloakken overbelastes ved skybrud.…

Furesø Borgertip

I app'en "Furesø Borgertip" kan du tippe kommunens SSP-konsulent om episoder, hvor du har følt dig utryg.

Tip SSP om utrygge oplevelser

Ledige stillinger i Furesø Kommune

I Furesø Kommune arbejder vi for at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikler sig – hver dag. Vi er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for borgerne.

Ledige stillinger

Deltag digitalt...

Boblberg, logo

Boblberg - fællesskaber i Furesø

På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller skabe dine egne. Her inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

Citizenlab - din holdning til udviklingen af Furesø

Hvad synes du egentlig? I en travl hverdag kan det være svært at nå at deltage i borgermøder, udvalg og workshops. Men på Citizenlab kan du give dit besyv med digitalt, hvis du vil være med til at udvikle kommunen.

Furesø Rådhus, Foto Furesø Kommune

Høringer, tilladelser og dispensationer

Her finder du en samlet oversigt over de høringer, tilladelser og dispensationer, hvor du har mulighed for at få indflydelse.