Seneste nyheder fra Furesø Kommune

Julevenner 1
Nyhed

Julevenner og nytårsvenner

Uanset hvad du søger, har du mulighed for at finde nogen at tilbringe juleaften eller nytårsaften sammen med.

Rotte COLOURBOX14045483
Nyhed

Er din fuglefodring helt til rotterne?

Skal fuglene have lidt ekstra her op til jul, så pas på, du ikke inviterer rotterne med til fest. Rottebekæmperne i Furesø Kommune oplever hver vinter…

70 Kmt Skilt COLOURBOX13721108
Nyhed

Vi sænker farten på Slangerupvej

Vær opmærksom på ændret hastighedsbegrænsning, når du kører ad Slangerupvej.

Spar Energi Møder
Nyhed

Gratis viden: Spar på energien og pengene og gør en indsats for klimaet

I november og december giver Spar Energi og Klimasekretariatet i Furesø Kommune dig få konkrete råd og anbefalinger til at spare energi i boligen. Mød…

Skovgården Et Aktivt Center For Seniorer Beskåret
Nyhed

Har du fået mere tid i hverdagen?

Har du for nyligt taget hul på pensionisttilværelsen, og er du nysgerrig på, hvad Furesø Kommune har af tilbud til en aktiv pensionisttilværelse? Så…

Vibeke Krohn, Borgerrådgiver
Nyhed

Borgerrådgiveren er klar til at tale med dig

Borgerrådgiveren understøtter dialogen mellem kommune og borgere, og hun kan hjælpe dig med at ’få hul igennem’, hvis dialogen er gået i stå.

Job i Furesø

Plejehjemmet Svanepunktet udendørs

Ledige stillinger

I Furesø Kommune arbejder vi for at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikler sig – hver dag. Vi er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for borgerne.

Bliv tippet om nye stillinger

Med en jobagent sætter vi fokus på dine jobønsker - Opret den i dag og bliv tippet om ledige stillinger, der matcher lige præcis dine interesser.

Røde Sol legeplads

I Furesø skaber vi løsninger sammen

Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.

Deltag digitalt...

Boblberg, logo

Boblberg - fællesskaber i Furesø

På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller skabe dine egne. Her inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

Citizenlab - din holdning til udviklingen af Furesø

Hvad synes du egentlig? I en travl hverdag kan det være svært at nå at deltage i borgermøder, udvalg og workshops. Men på Citizenlab kan du give dit besyv med digitalt, hvis du vil være med til at udvikle kommunen.

Furesø Rådhus, Foto Furesø Kommune

Høringer, tilladelser og dispensationer

Her finder du en samlet oversigt over de høringer, tilladelser og dispensationer, hvor du har mulighed for at få indflydelse.

Vær med!

Find borgermøder i Furesø

Se hvilke møder Furesø Kommune afholder. Du er altid velkommen til at deltage. Se på det enkelte borgermøde, om der er behov for tilmelding.

Borgermøder