Klimafolkemøde i Furesø 10. september

Furesø Kommune skal være CO2-neutral i 2030, CO2-negativ i 2035 og på den lange bane klimarobust og modstandsdygtig over for fremtidens klimaforandringer. Det forudsætter, at borgere, organisa­tioner, virksomheder og institutioner samarbejder om at løfte klimadagsordenen for at nå i mål. På klimafolkemødet kan du blive klogere på to særlige tilbud. Virksomhederne kan blive klimapartner, mens familier kan tilmelde sig det helt nye digitale koncept klimafamilier. Derudover kan du også få input til, hvordan du kan skabe en mere klimavenlig hverdag og få inspiration til at skabe mere biodiversitet i haven og til at bruge regnvand rekreativt.

Find program og aktivitetsplan

Badevand

Tjek kvaliteten af badevandet før du hopper i. Vær derfor altid opmærksom på vandets udseende - og følg altid de generelle baderåd.

Hold øje med badevandet

Seneste nyheder fra Furesø Kommune

Penge
Pressemeddelelse

Furesø skal ud i en stor sparerunde

De økonomiske rammer fra staten dækker langt fra de stigende udgifter i landets kommuner i de kommende år. Derfor skal alle kommuner ud i vanskelige s…

Farverige Furesø - integrationsfestival, 2017 i Farum Kulturhus
Nyhed

Integrationsrådet inviterer til en lørdag i farver

Farverige Furesø løber af stablen lørdag den 3. september 12-15 i Farum Kulturhus. Integrationsrådet har sat alle sejl til på denne årlige festdag, de…

Vejarbejde
Nyhed

Asfaltarbejde på Skovbovænget i Hareskov

Skovbovænget skal have lagt et nyt asfaltslidlag på strækningen mellem Poppel Alle og Skandrup Alle. Det sker fra den 10. august til og med den 12. au…

Asfaltarbejde, Colourbox
Nyhed

Asfaltarbejde på Gammelgårdsvej og Frederiksborgvej i Farum

Gammelgårdsvej får nyt asfaltslidlag på hele strækningen fra den 10. august til og med den 18. august. Frederiksborgvej får nyt asfaltslidlag på stræk…

grundlovsceremoni, statsborgerskab
Nyhed

Tilmelding til Grundlovsceremoni senest 9. september

Den anden af Furesøs to årlige grundlovsceremonier afholdes den 4. oktober 2022.

Kryds Med Bil (1)
Nyhed

Spar penge på brændstof med Nabogo

Prøv lokal samkørsel og pendling samlet i en gratis app. Furesø Kommune er partner med ’Nabogo’.

Job i Furesø

Plejehjemmet Svanepunktet udendørs

Ledige stillinger

I Furesø Kommune arbejder vi for at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikler sig – hver dag. Vi er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for borgerne.

Bliv tippet om nye stillinger

Med en jobagent sætter vi fokus på dine jobønsker - Opret den i dag og bliv tippet om ledige stillinger, der matcher lige præcis dine interesser.

Røde Sol legeplads

I Furesø skaber vi løsninger sammen

Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.

Deltag digitalt...

Boblberg, logo

Boblberg - fællesskaber i Furesø

På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller skabe dine egne. Her inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

Citizenlab - din holdning til udviklingen af Furesø

Hvad synes du egentlig? I en travl hverdag kan det være svært at nå at deltage i borgermøder, udvalg og workshops. Men på Citizenlab kan du give dit besyv med digitalt, hvis du vil være med til at udvikle kommunen.

Furesø Rådhus, Foto Furesø Kommune

Høringer, tilladelser og dispensationer

Her finder du en samlet oversigt over de høringer, tilladelser og dispensationer, hvor du har mulighed for at få indflydelse.

Vær med!

Find borgermøder i Furesø

Se hvilke møder Furesø Kommune afholder. Du er altid velkommen til at deltage. Se på det enkelte borgermøde, om der er behov for tilmelding.

Borgermøder