Coronavirus

Du kan læse mere om en række beredskabstiltag, som Furesø Kommune har iværksat ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Tiltagene skal modvirke hurtig spredning af COVID-19. Det gælder blandt andet skolelukninger, begrænsninger for besøg på plejehjem samt hjemsendelse af medarbejdere uden kritiske funktioner eksempelvis på sundheds- og ældreområdet.

Coronavirus - sådan forholder vi os i Furesø

Coronavirus information in English

Read more information from the Danish authorities about corona virus/covid-19 in Denmark.

Read more politi.dk/coronavirus

Deltag digitalt...

Boblberg, logo

Boblberg - fællesskaber i Furesø

På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller skabe dine egne. Her inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

Citizenlab - din holdning til udviklingen af Furesø

Hvad synes du egentlig? I en travl hverdag kan det være svært at nå at deltage i borgermøder, udvalg og workshops. Men på Citizenlab kan du give dit besyv med digitalt, hvis du vil være med til at udvikle kommunen.

Furesø Rådhus, Foto Furesø Kommune

Høringer, tilladelser og dispensationer

Her finder du en samlet oversigt over de høringer, tilladelser og dispensationer, hvor du har mulighed for at få indflydelse.

Seneste nyheder fra Furesø Kommune

Bus
Nyhed

Omkørsel på Hareskovhvilevej fra den 6. april – 17. maj

Fra den 6. april - 17. maj skal der løftes elementer ind i forbindelse med byggeriet på Posthusgrunden. Derfor er en del af Hareskovhvilkevej spærret…

Boligerne udefra på Plejecenter Lillevang i Farum
Nyhed

Pårørende til beboere på plejecentre

I Furesø Kommune gør vi alt, hvad der står i vores magt for at passe på vores ældre og borgere, der er helbredsmæssigt sårbare.

Hjerte COLOURBOX3157145
Nyhed

Får du hjælp fra hjemmeplejen eller hjemmesygeplejen?

Så tænker du i denne tid måske ekstra meget over, hvordan medarbejderne passer på dig, og hvordan de passer på sig selv?

Furesø Kommunes byvåben
Pressemeddelelse

Furesø samler frivilliges tilbud om hjælp på hjemmesiden

Vi lever i en anderledes tid med mindre social kontakt end normalt. Det kan føre til ensomhed. Furesø Kommune har nu samlet frivilliges tilbud om tele…

Talentpris 2020 Banner 1 Opdateret 13 April
Nyhed

Talentprisen 2020 – du kan stadig nå det

I lyset af coronasituationen, har vi forlænget fristen for indstilling af et talent til den 13. april 2020 klokken 12.00.

Kurvesofasæt COLOURBOX4018067
Nyhed

Bestil afhentning af storskrald

Står corona-tiden på den helt store oprydning? Så husk, at du kan få hentet dit storskrald som sædvanligt. Det koster ikke ekstra, da det allerede er…

Furesø Borgertip

I app'en "Furesø Borgertip" kan du tippe kommunens SSP-konsulent om episoder, hvor du har følt dig utryg.

Tip SSP om utrygge oplevelser

Ledige stillinger i Furesø Kommune

I Furesø Kommune arbejder vi for at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikler sig – hver dag. Vi er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for borgerne.

Ledige stillinger