Pressemeddelelse

”Vi er klar til at give 1500 børn og unge en sjov og aktiv sommerferie”

Foreninger og kulturinstitutioner i Furesø er igen klar med de traditionsfyldte sommerferieaktiviteter for kommunens børn og unge. Tilmelding til årets aktiviteter er åben, og de første hold begynder allerede den 25. juni.

Børn dyrker parkour op ad væggen
Børn på parkour-hold ved tidligere sommerferieaktiviteter

Igen i år har Furesøs foreninger og kulturinstitutioner sammensat et sjovt og spændende program for sommeren med vidt forskellige aktiviteter for børn og unge i skolealderen. Aktiviteterne er placeret rundt om i hele kommunen og giver børn og unge mulighed for at få en aktiv sommer, hvor de kan afprøve nye og anderledes aktiviteter og blive en del af nye fællesskaber.

Sommerferieaktiviteterne finder sted i skolernes sommerferie og er for alle kommunens skolebørn, der skal begynde i 1.-9. klasse efter sommerferien.

I 2021 deltog over 1.500 skolebørn i sommerferieaktiviteterne, og Tine Hessner (B), formand for Kultur, Fritid og Idræt, glæder sig til at byde mindst lige så mange velkommen i år:

”Furesøs sommerferieaktiviteter er en helt unik mulighed for prøve kræfter af med nye fritidsaktiviteter i sommerferien og knytte venskaber på kryds og tværs. De mange forskellige aktiviteter er et tilløbsstykke for mange af vores børnefamilier, som både kan give barnet en helt særlig oplevelse i sommerferien, men måske også være starten på en fritidsinteresse, der kan fortsætte efter sommerferien. Vi skylder vores frivillige en stor tak – det er deres engagement, der gør, at udbuddet hvert år er så stort”.

Arrangørerne byder børn og unge velkommen

Planlægningen af sommerferieaktiviteterne har igen i år mødt stor opbakning fra foreninger og kulturinstitutioner. I alt er der blevet oprettet 96 hold, og alle arrangørerne glæder sig til at tage imod de mange børn og unge, som vil udfolde sig kreativt, prøve nye idrætsformer og få nye venner.

Lars Køster Svendsen, formand for Folkeoplysningsudvalget, er glad for det alsidige program:

”I Folkeoplysningsudvalget gør vi vores bedste for at kunne sammensætte et alsidigt program til Furesøs børn og unge, så der er noget for alle. Det betyder, at man i programmet i år både vil kunne finde aktiviteter, der spænder over badminton, rollespil, bagekursus og filmredigering. Vi er meget glade for, at foreninger og kulturinstitutioner støtter op om Sommerferieaktiviteter, så Furesøs børn kan få en tilbuddet om aktiv sommerferie.”

Tilmeld dit barn allerede i dag

Der er åbnet for tilmelding til sommerferieaktiviteterne, så skynd dig ind og tilmeld dit barn til en eller flere sjove sommerferieaktiviteter på www.sommerferieaktiviteter.dk.

Se det fulde program for sommerferieaktiviteterne, og tilmeld dig hold på: www.sommerferieaktiviteter.dk. Egenbetaling for deltagelse pr. hold varierer fra 20 kr. til 415kr.

Der tages forbehold for udsolgte pladser, men det er altid muligt gratis at tilmelde sig venteliste.

Sommerferieaktiviteterne afholdes med tilskud fra Folkeoplysningsudvalget i Furesø Kommune.

Sommerferieaktiviteter 2020, Hareskov Værløse Tennis camp i uge 27

Sommerferieaktiviteter

Foreningslivet og Furesø Kommune tilbyder hver sommer masser af sjove og udfordrende aktiviteter til børn og unge, der skal i 1. til 9. klasse efter s…

Ved Lystfiskerforeningen Ved Furesø

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget varetager opgaver i henhold til 'Lov om støtte til folkeoplysning'. Folkeoplysningsudvalget er talerør for foreningerne og age…

Medlemmer af Kultur, Fritid og Idræt 2021 - 2025

Kultur, Fritid og Idræt

Læs mere om det politiske udvalg

2030-mål 3: god velfærd for børn, ældre og udsatte

I 2030 går Furesø foran for at sikre det gode børneliv og en tryg alderdom

Furesø Kommunes 2030-mål

Alle 8 mål rummer mellem tre og fem succeskriterier - læs mere her.

Kontakt

Tine Hessner

Søhaven 18
3500 Værløse    
E-mail: tih1@furesoe.dk
Tlf.: 4119 6041

Furesø Fritidsvejledning

Stiager 2
3500 Værløse
E-mail: fv@furesoe.dk

Fritidsvejledere:
Karsten Rasmussen 
Tlf. 7235 5167
Anna Helleberg G. Rasmussen 
Tlf. 7216 4242