Pressemeddelelse

Fra 8. oktober kan du blive PCR-testet for COVID 19 i Farum Arena

Samfundet er genåbnet. De fleste er vaccineret. Restriktionerne er væk. Det betyder, at behovet for test er blevet reduceret, og at de fleste hurtigtest-centre derfor lukker ned. Der vil dog stadig være mulighed for en PCR-test i Furesø Kommune.

Fra den 8. oktober vil der blive mulighed for PCR-test i Farum Arena. Samtidig lukker muligheden for at blive PCR-testet i de midlertidige pavilloner ved Værløse hallerne. Muligheden for hurtigtest i Farum lukker også.

”Mange testcentre lukkes i disse tider, fordi store dele af befolkningen er blevet vaccineret mod corona. Jeg er godt tilfreds med, at det er lykkedes at beholde et testcenter i Furesø. PCR-testcentret i Værløse var placeret i midlertidige pavilloner. Nu er en permanet løsning fundet, så vi sikrer, at Furesø har et testcenter”, siger Tine Gram, velfærdsdirektør i Furesø.

Borgere skal fortsat bestille tid til PCR-test på coronaprover.dk. Fra 8. oktober tages testen i Farum Arena. PCR-test er gratis og for borgere fra 2 år. Husk at medbringe dit sundhedskort.

Flextrafik, Movia

Tag en flextur til testcentret

Flextur er alternativet til dig, der har for langt til kollektiv trafik, eller bare har behov for at komme nemt og bekvemt fra A til B uden skift. Tur…

Coronavirus

Du kan læse mere om en række beredskabstiltag, som Furesø Kommune har iværksat ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Tiltagene skal modvirke hurtig spredning af COVID-19.

Coronavirus (English)

You can read more information from the Danish authorities about corona virus/covid-19 in Denmark.