Pressemeddelelse

Smitteudbrud i Farum Nordby Børnehus sender børn og medarbejdere hjem

Opdateret 20/11: Farum Nordby Børnehus er åbnet som planlagt i går torsdag. Der er kommet negative testsvar på alle medarbejdere og børn. Tre medarbejdere og ét barn i Farum Nordby Børnehus er indenfor den seneste uge testet positive med corona-virus. Derfor er alle børn og medarbejdere nu sendt hjem til test. Dagtilbuddet kan tidligst åbne igen torsdag.

”Vi vurderede, at alle børn og medarbejdere i Farum Nordby Børnehus kan betragtes som nære kontakter. For at undgå yderligere smittespredning har vi i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed, besluttet at lukke Farum Nordby Børnehus fra mandag morgen den 16. november til torsdag morgen den 19. november. Lederen af dagtilbuddet fortæller, at forældrene trods hjemsendelsen har været meget forstående”, fortæller dagtilbudschef Anna Fosdal.

Der er ca. 30 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn i Farum Nordby. Både børn og medarbejdere skal nu testes to gange for corona, og de kan vende tilbage efter det første negative svar. Den første test kan tidligst tages tirsdag den 17. november.

Coronavirus

Du kan læse mere om en række beredskabstiltag, som Furesø Kommune har iværksat ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Tiltagene skal modvirke hurtig spredning af COVID-19.

Coronavirus (English)

You can read more information from the Danish authorities about corona virus/covid-19 in Denmark.