Nyhed

Ny udstilling på rådhuset - Temaer fra Jens Thomsens livsværk

Furesø Kunstforening er glade for at opsætte en retrospektiv udstilling af afdøde teatermaler Jens Thomsen (1919-2007). Fra 1959 til sin død var Jens Thomsen bosiddende i Værløse. Du kan besøge udstillingen på Furesø Rådhus fra den 31. januar - 31. marts. Rådhusets atrium er åbent alle hverdage fra kl. 07:30 til kl. 17, fredag dog til kl. 16.

20230203 094257

Denne udstilling er udvalgt og opsat på foranledning af Jens Thomsens søn Mikkel Thomsen.

Udstillingen består af farvemættede malerier og strækker sig over perioden 1960-1980, og er et spændende og levende blik tilbage til den tid.

Jens Thomsen var meget aktiv og malede livet igennem, som hans søn udtalte, var han altid i gang med noget nyt. Skitseblokken var altid med og et nyt værk altid på vej.

Jens Thomsen var kendt for sin nænsomme iagttagelse, bløde streg, og et følsomt registrerende udtryk. Han beundrede fransk impressionisme, men havde sit eget personlige udtryk.

Alle værker er olie på lærred, og Furesø Kunstforening, har været så heldige, at værkerne kan erhverves til en ekstra favorabel pris. Se også kunstnerens CV og udstillingsoversigt ved receptionen på rådhuset.

20230203 094336

Kunst i det offentlige rum

Furesø Kommune byder på både smuk natur og kunstoplevelser. Kunsten finder du i byrummet, i parker og indenfor i kulturinstitutionerne. Mange af kunst…

Udstil din kunst i Sløjfen

Er du som kunstner interesseret i at udstille på Furesø Kommunes rådhus Sløjfen, kan du her finde alle de informationer, du har brug for.