Nyhed

Se billederne: Soldaternes Flagdag 2022

I anledning af Soldaternes Flagdag inviterede Furesø Byråd veteraner og pårørende til en reception på Flyvestationen den 5. september 2022.

Flagdag 2022, Flyvestation Værløse, Ole Bondo Christensen
Tale ved borgmester Ole Bondo Christensen

Det var en dag, hvor vi udtrykte vores respekt for de mænd og kvinder, som siden 2. verdenskrig har været udsendt og med livet som indsats kæmpet for fred, stabilitet, demokrati og menneskerettigheder.

Årets flagdag 2022 blev holdt i Hangar 2 på Flyvestationen i samarbejde med Flyhistorisk Forening. Her var blandt andet taler og en gåtur under historiske vingeslag.

Årets hovedtaler var sognepræst fra Farum Sogn, Ulla Salicath, der fortalte om sine udsendelser som feltpræst i Afghanistan, og om hvordan hun som feltpræst har været med til at give udsendte soldater et rum til at tale om deres frygt, savn og bekymringer.

Flagdag 2022, Flyvestation Værløse, Ulla Salicath
Tale ved Ulla Salicath
Flagdag 2022, Flyvestation Værløse, Hangar 2 Tilhørere Til Borgmesterens Tale
Flagdag 2022, Flyvestation Værløse, Fra Venster Nicolai Virklund Nielsen, Jeppe Wahlstrøm Og Lars Dalby Nielsen
Fra venstre Nicolai Virklund Nielsen, Jeppe Wahlstrøm og Lars Dalby Nielsen
Flagdag 2022, Flyvestation Værløse, Katrine Fritzen, Projektleder På DIF Soldaterprojekt
Tale ved Katrine Fritzen, projektleder på DIF soldaterprojekt
Flagdag 2022, Flyvestation Værløse, Udenfor Hangar 2

Tilbud til veteraner

I Furesø Kommune er der et særligt netværk for dig, der er tidligere udsendt som soldat, sygeplejerske, politi, læge, brandmand eller andet i verdens…

Veteranindsatsen i Furesø

Veteranindsatsen i Furesø Kommune har særlig fokus på at sikre at de veteraner der har brug for det, får den fornødne hjælp og støtte.

Veteranrådet

Furesø Kommune har sammen med Ballerup, Gladsaxe, Herlev og Lyngby-Tårbæk dannet et tværkommunalt Veteranråd, der skal afdække, hvordan vi som lokalsa…