Nyhed

De vandt Priser på trods 2021

Den 14. oktober uddelte Udvalg for kultur, fritid og idræt talentprisen for unge og kulturprisen ved en fælles prisoverrækkelse i Farum Kulturhus.

Arrangementet blev smukt spillet i gang med musik ved elever fra Furesø Musikskole, Karen Bugge Poulsen og Kaya Skipper på tværfløjte, Iris Bak Halvgaard på flygel og Ida Aysel Jensen med sang.

Cafeen var fyldt op af spændte kandidater, indstillere og pårørende til de i alt 11 kandidater.

Kulturprisen

Kandidaterne til kulturprisen var Charlotte Søllner Hernø, Foreningen Folkehaver i Farum, Anders Ahnfelt-Rønne, John Toelhøj og Simon Wesselhof.

Simon Wesselhof fik prisen på 6000 kr. for sine arrangementer for unge i Furesø under corona, mens John fik en pris på 4000 kr. for sit frivillige arbejde med at skabe nye aktiviteter for ældre i Frivilligcenter Furesø.

Talentprisen

Kandidaterne til talentprisen var Karen Bugge Poulsen (tværfløjte), Team Enya (gymnastik), Sofus Søndergaard Mikkelsen (skuespil), Ida Aysel Jensen (sang), Iris Bak Halvgaard (klaver) og Robert Nebel (Badminton).

Robert Nebel fik hovedprisen på 5000 kr., mens de øvrige fem nominerede fik 1000 kr. hver.

Tine Hessner, formand for Udvalg for kultur, fritid og idræt holdt en hyldesttale for alle kandidater, og der blev serveret lækkerier fra Café Anaïs. Et festligt arrangement, hvor mange aldre og målgrupper blev klogere på og hyldede hinanden.

Lettelsen over at vi nu igen kan mødes på kryds og tværs bidrog til den gode stemning.

Alle Talenter

Se billeder af vinderne og læs mere om priserne

Torsdag den 14. oktober uddelte Udvalg for kultur, fritid og idræt talentprisen for unge og kulturprisen ved en fælles prisoverrækkelse i Farum Kultur…