Nyhed

Virksomheder modtager pris for socialt ansvar

Rema1000 Jonstrup og Moduo har modtaget prisen for socialt ansvar 2020, fordi de gennem særlige indsatser åbner deres arbejdspladser for alle typer borgere

Foto af Rema1000 Jonstrup med formanden for udvalget for beskæftigelse og erhverv, vindere af CSR-prisen 2020
Rema1000 Jonstrup vinder Furesøs CSR-pris 2020

Torsdag den 11. marts 2021 trodsede formanden for Udvalg for beskæftigelse og erhverv Hasan Yilmaz (A) regnvejret, da han uddelte Furesø Kommunes pris for socialt ansvar til de virksomheder, der har gjort en forskel for ledige på kanten af arbejdsmarkedet.

Prisen gives til en virksomhed, som på en eller anden måde har taget et særligt socialt ansvar for borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

Særlig indsats i Rema1000 Jonstrup

I år vinder Rema1000 Jonstrup prisen for deres helt særlige indsats for en kandidat med hørehandicap. De er gået langt for, at deres kandidat trives og udvikles og har tilmed via facebook forberedt kunderne på, hvordan de bedst kommunikerer med kandidaten.

Åbenhed i Moduo

Den anden CSR-pris til virksomheder udenfor kommunen gik til virksomheden Moduo i Lynge for deres åbenhed for at give alle en chance for at komme tilbage til arbejdsmarkedet.

Vinderne modtog sammen med en blomst og diplom et kunstværk udarbejdet af den lokale kunstner Barbara Kaad Ostenfeld.

Otte virksomheder var nomineret til CSR-prisen. Normalt bliver alle nominerede virksomheder hyldet på nytårskuren, fordi de alle har gjort en forskel, som fortjener at blive fremhævet.

Fakta om CSR-prisen

Det er femte år, at prisen for socialt ansvar uddeles. Der er en pris til en virksomhed i Furesø Kommune og en pris til en virksomhed udenfor kommunen.

  • De nominerede i Furesø Kommune: Mamma Production, Ibsen Photonics, Func, Stald König og Rema1000 Jonstrup (vinder)
  • De nominerede udenfor Furesø: Huset Venture, Becher Madsen Service og Moduo (vinder)

Læs mere om prisen på denne side om socialt ansvar

 

 

Foto af Moduo og formanden for udvalget for beskæftigelse og erhvev i forbindelse med, at Moduo vinder CSR-pris for udenbys virksomheder
Moduo vinder Furesøs CSR-pris 2020 for udenbys virksomheder

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14