Nyhed

Vaccination for udlændinge og udlandsdanskere

Du kan blive vaccineret, selv om du ikke har CPR-nummer eller NemID.

Er du som udlænding eller udlandsdansker i den aldersgruppe, der aktuelt bliver vaccineret? Så kan du blive vaccineret, når blot du har været i Danmark i mere end 14 dage og har et samlet ophold i Danmark på mere end 30 dage. Du bestiller tid ved at ringe på tlf. nr. 38 66 00 01. Telefontid tirsdag og torsdag fra kl. 8.00-16.00

Bemærk: Det primære formål med dit ophold må ikke være vaccination.

Vaccinationerne foregår med 5 ugers mellemrum i Bella Center COVID-19 Vaccinationscenter. Du skal medbringe pas eller anden gyldig billed-ID. Er du EU-borger, skal du også medbringe det blå EU-sygesikringskort.


Når du er vaccineret, får du et internationalt vaccinationskort som dokumentation.

Hvis du har cpr-nummer, men ikke NEMID

Hvis du er i den aldersgruppe, der aktuelt bliver vaccineret, skal du ringe på bookingtelefonen for borgere uden NemID på 38 66 00 00. Har du cpr-nummer, kan du allerede være oprettet i systemet. Ellers vil du blive det og blive indkaldt til en tid.

Har du NemID og cpr-nummer?

Hvis du er i den aktuelle aldersgruppe, men uden at være inviteret til vaccination, kan du prøve at booke en tid på vacciner.dk med din NemID, Lykkes det ikke, skal du ringe til bookingtelefonen på tlf. nr. 38 66 00 00.