Nyhed

Ungdomsskolen er klar til din tilmelding

Furesø Ungdomsskole glæder sig til at se dig! Ungdomsskolen har slået dørene op til fede aktiviteter, workshops, ture og events for Furesøs unge - fra 6. klasse til 18 år. Du kan læse meget mere om de enkelte aktiviteter og hvor og hvornår, de foregår, på www.ungdomsskole.dk

Tilmelding til Ungdomsskolen er startet med 60+ super fede tilbud til unge i Furesø, og der er HELT sikkert noget som falder i alles smag – om det er kreafag som keramik, redesign og glaskunst over forfatterskolen og bordrollespil. Film- og mediefag som fx uddannelsen på Filmspottet, skuespil, the insta challenge og podcastmaking. Få sved på panden med showdance, fitness, selvforsvar og trailløb.

Lad musikken få frit løb ved band, kor og solosang, og ikke mindst vores kæmpe stort opsatte musical. Skal du være babysitter, så få babysitterbevis hos os. Og brandmand kan du også blive. Vi har programmet fyldt med gourmethold som sushi, baristakursus, mad og bagehold og workshops om både flødeboller, is og julebag. Hvis interessen går i retning af science og innovation er der programmering, robotter og alverdens teknologier.

Tjek ture ud: Girlpower og Boys only-turene til Sverige, klatretur til Bornholm og vildmarkstur. Er e-sport noget, så er der både fortnite, LOL og overwatch.

Ja, vi kunne blive ved.

Husk også Galaksefesterne, Klub og Filmaftenerne, Film under åben himmel og mange andre events, som I også skal tjekke ud.

Kontakt

Ungdomsskolen

Paltholmterrasserne 1
3520 Farum
Tlf.: 7235 7600
E-mail: ungdomsskole@furesoe.dk