Nyhed

Emmeline Trautner bliver fastansat skoleleder på Syvstjerneskolen

Den 1. juni bliver første arbejdsdag for Emmeline Trautner som fastansat skoleleder på Syvstjerneskolen.

Emmeline har været konstitueret skoleleder siden sidste sommer og glæder sig meget til at fortsætte med et mere fast greb om skolelederroret.

“Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med alle som skoleleder på Syvstjerneskolen. Jeg drømmer om, at vi fortsætter med at tænde stjernerne i børnenes øjne, give dem mod til at være fejlmodige i læringsprocesserne, og at vi sammen gør vores bedste i arbejdet med børnenes trivsel, læring, dannelse og uddannelse.”

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Emmeline som den nye skoleleder ud af et felt på 10 ansøgere. Udvalget lagde vægt på Emmelines lederegenskaber, hendes børnesyn, der passer perfekt til Syvstjerneskolens værdier, og hendes store faglige viden, der gavner både Syvstjerneskolen og det fælles skolevæsen i Furesø. 

’’Emmeline har gjort en fantastisk indsats i konstitueringsperioden og et markant indtryk i ansættelsesforløbet. Vi får en leder, der har viljen og fagligheden til at fortsætte den gode udvikling på Syvstjerneskolen, og til at sikre at alle børn oplever glæden ved at deltage i fællesskaber. Vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Emmeline - nu på faste vilkår," siger Thomas Aistrup, formand for skolebestyrelsen.

 

Kontakt

Center for Dagtilbud, Skole og Forebyggelse

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Syvstjerneskolen

Skovløbervangen 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 7000

Kommunikation og Presse

Stiager 2
3500 Værløse
Pressetelefon: 7235 4012
Chef for Udvikling og Kommunikation Claus Holm: 7216 4048

E-mail: kommunikation@furesoe.dk
(Pressehenvendelser, aktindsigter, rundspørger o.a.)