Nyhed

Er du den nye forpagter til Farum Kulturhus' café?

Til cafeen i Farum Kulturhus søger Furesø Kommune en forpagter, der har forstand på økologisk cafedrift, og som også vil være en aktiv spiller i forhold til at arrangere og afvikle kulturarrangementer.

Farum Kulturhus er meget mere end et klassisk kulturhus. I huset bor Furesø Bibliotek, Furesø Musikskole, Immigrant Museet og Furesø Lokalarkiv. Derudover er huset også hjemsted for et utal af foreninger, herunder Grafen der driver biograf, Ældresagen og Furesø Kunstforening for blot at nævne få.

Huset byder på skiftende kunstudstillinger, ferniseringer og kulturelle arrangementer, som både kulturhusadministrationen og de forskellige aktører i huset står bag. Disse koordineres for en stor del af Kultursekretariatet, der er den samlende faktor for alle kulturbegivenheder i kommunen.
Det er med andre ord et hus, der summer af aktivitet hver dag, og som er samlingssted for et stort og bredt udvalg af Furesøs borgere. I umiddelbar nærhed ligger Farum Bytorv med sine mange specialbutikker og kulturhuset er let tilgængelig med offentlig transport.

I hjertet af Farum Kulturhus ligger caféen, der udover at være det naturlige social samlingspunkt også er scene for musik- og  foredragsarrangementer, børnelørdage, quizaftener med fællesspisning og leverandør af forplejning til møder og andre arrangementer i huset.

Caféen er således også meget mere end en cafe. Det er en aktiv medspiller til husets aktiviteter, og derfor er det vigtigt, at vores kommende forpagter udover at have erfaring fra cafe- eller restaurationsdrift, også har en kærlighed til kulturelle arrangementer og forståelse for vigtigheden af disse – det er husets DNA, samt er indstillet på at blive en del af og bidrage til husets kreative arrangementsgruppe.


Åbningstider:
Cafeen skal som udgangspunkt have åbent:
Mandag – torsdag: 10.00 – 20.00
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag – søndag: 10.00 – 15.00

Derudover skal forpagter lejlighedsvis og efter nærmere aftale holde cafeen åben i forbindelse med quiz-, teater- og andre arrangementer. I denne sæson afholdes der eksempelvis arrangementer inkl. spisning hver tirsdag aften. Forpagter er også velkommen til selv at stå for kulturelle arrangementer, så længe disse aftales på forhånd og koordineres med de øvrige aktiviteter i huset.

Læs hele opslaget og tag på besøg i Farum Kulturhus med linksne herunder. 

Kontakt

Farum Kulturhus

Stavnsholtvej 3
3520  Farum
Tlf.: 7235 4575
E-mail: farumkulturhus@farum.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 08.00-20.00
Lørdag kl. 08.00-16.00
Søndag er der lukket