Nyhed

Spejdernes Genbrug donerer gode sager til Furesøs plejehjem

Da lastbilen fra Spejdernes Genbrug trillede ind på Lillevangs parkeringsplads i sidste uge, var den fuld af kasser med kaffestel, haveredskaber, værktøj, bøger og sågar en gammeldags tørrehjelm.

Anne Gram og Klaus Lund Nielsen ankom med de mange gode sager, som Spejdernes Genbrug har doneret, og aktivitets- og frivilligkoordinator Kamilla Bonderup Laursen stod klar til at tage imod og bære kasserne ind.

"Spejdernes Genbrug er glade for at kunne give lidt af overskuddet til plejehjemmet", siger Anne Gram og glæder sig over at tingene nu bliver brugt igen.

I donationen er der tænkt på både herrerne og damerne; plejehjemmet har nemlig en gruppe mænd, der mødes i en mandeklub og de skal bruge værktøjet til at bygge insekthoteller. Planen med tørrehjelmen er at indrette et frisørhjørne, hvor carmen-curlers, neglelak og tørrehjelm leder minderne hen imod en skønhedssalon fra 1950'erne.

Demensvejleder Katja Halladin Rauh er også glad: ”Vi er meget taknemmelige over samarbejdet med Spejdernes Genbrug, og det er så dejligt at modtage så mange fine ting i forhold til at sanse stimulere vores demente beboere på flere planer. Vi har også modtaget en dukke, som en beboer er så glad for, da hun er tidligere sundhedsplejerske. Denne dukke har skabt genkendelse og tryghed.

Jeg har allerede oplevet at en gammel spilledåse og en smuk dekoreret the/kaffe kop kan føre til spændende samtaler og nærvær eller vække genkendelse hos den enkelte som et smil helt oppe til øjnene. Dét at kunne dække et smukt kaffebord er virkelig en dejlig gave til Lillevangs beboere. Så igen mange tak til Anne, Marianne, Klaus og resten af teamet fra Spejdernes Genbrug”.

Donationen bliver fordelt blandt Lillevang og kommunens øvrige plejehjem.

Indsamling til spejdernes genbrug
Anne Gram og Klaus Lund Nielsen fra Spejdernes Genbrug

Demens

At blive ramt af en demenssygdom berører ikke kun den person, der får sygdommen, men hele familien.

Plejebolig og plejehjem

En plejebolig er et tilbud til dig, hvis du har et stort plejebehov og ikke længere føler dig tryg i dit eget hjem.

Kontakt

Plejehjemmet Lillevang

Lillevænget 1
3520  Farum
Tlf.: 7235 6400
E-mail: lillevang@furesoe.dk