Nyhed

Furesø Kommune vil hjælpe erhvervslivet ved at fremrykke betalinger

Furesø Kommune vil fremrykke betalinger indtil udgangen af august 2020.

COVID-19 har alvorlige økonomiske konsekvenser for mange private virksomheder. Derfor vil Furesø Kommune hjælpe med at understøtte likviditeten i de virksomheder, der har behov for det, ved at fremrykke betalingen i en midlertidig periode.

Den danske økonomi bliver negativt påvirket af COVID-19, og det kan medføre likviditetsudfordringer for mange private virksomheder.

Derfor vil vi gerne understøtte likviditeten i de virksomheder, kommunen handler med og ændre midlertidigt på reglerne, så betalingen kan falde tidligere.
Det vil være muligt at få betalt fakturaerne, så snart de er godkendt indtil udgangen af august 2020 - men kun, hvis virksomhederne selv ønsker det.

Normalt er proceduren således, at Furesø Kommune har en betalingsfrist på 30 dage fra korrekt modtaget faktura. 

Hvordan fremrykker min virksomhed betalingen?

Du skal som virksomhed sende en mail til Regnskabsafdelingen på regnskab@furesoe.dk om, at du ønsker at fremrykke betalingen af fakturaerne. Husk at angive CVR nummer, firmanavn og fakturanummer i mailen.

Det kan for nogle virksomheder medføre ekstraomkostninger grundet de negative renter, hvis betalingen fremrykkes.
Derfor er det kun de virksomheder, der selv ønsker det, der kan fremrykke betalingen. 

Farum Erhvervspark Skilt
Nyhed

Indsats for det lokale erhvervsliv i en corona-tid

Corona-udbruddet har alvorlige økonomiske konsekvenser for mange private virksomheder og skaber i nogle tilfælde en akut likviditetsudfordring. Fures…

Corona

Coronavirus: Sådan forholder vi os i Furesø

Furesø Kommune har iværksat en række beredskabstiltag ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at modvirke hurtig spredning af COVID-19.

Leverandørportalen

Vil du løse håndværks-, konsulent eller rådgivningsopgaver for Furesø Kommune? Eller vil du være leverandør inden for varekategorien ’Gaver, møder og…