Nyhed

Vær med til at fejre FCN's pokalvindere

Mandag den 3. august klokken 16.00 kan du være med til at fejre FC Nordsjællands kvindelige fodboldspillere, der i begyndelsen af juli vandt pokalfinalen.

Se med mandag den 3. august fra kl. 16, når vi fejrer FCNs pokalvindere

Holdet slog Thy/Thisted i finalen og vandt dermed pokalen i en ellers svær lodtrækning - det skal fejres! Mandag den 3. august klokken 16 gæster de derfor rådhuset sammen med fans, fodboldelskere og andre nysgerrige.

Du kan deltage i fejringen ved at møde op på parkeringspladsen bag Furesø Rådhus på Stiager 2, 3500 Værløse (ud mod Værløsehallerne). Vi forventer, at selve fejringen vil foregå indendørs i rådhusets atrium. Bliver vi mange, kommer FCNs kvindehold og deres trænere ud på balkonen og hæver pokalen, så du kan vise holdet din opbakning!  

Arrangementet er åbent for offentligheden og vil derfor blive justeret til afhængigt af, hvor mange fans, fodboldelskere og furesøborgere, der vælger at møde op.
Vi afholder naturligvis fejringen i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer og begrænsningerne på max 100 deltagere.

 

Se med fra klokken 16

Selve fejringen bliver streamet her på furesoe.dk. Du kan altså sidde derhjemme og være en del af festlighederne. Bare klik ind på feltet herunder fra klokken 16.00, eller se optagelserne senere, når det passer dig.

FCN, kvinderne vinder Pokalfinalen, juni 2020
Pressemeddelelse

FC Nordsjællands pokalvindere fejres på Furesø Rådhus den 3. august

FC Nordsjællands kvindelige fodboldspillere vandt i sidste uge Pokalfinalen. Nu inviteres de til rådhuspandekager og fejring på Furesø Rådhus.

Kontakt

Kommunikation

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4012

E-mail kommunikation@furesoe.dk
(Journalisthenvendelser, aktindsigter, rundspørger o.a.)