Nyhed

Demensarrangementer i november måned

Har du en demenssygdom inde på livet – har du selv en demenssygdom, eller er du pårørende? Så kom og besøg demenscaféen, den åbne demensrådgivning eller tag med ud i naturen i tilbuddet KOM UD.

Der er ved alle arrangementerne mulighed for vejledning og sparring både i åbent forum eller personligt til demenskoordinatorerne.

Åben demensrådgivning

Hver anden torsdag i lige uger er der åben demensrådgivning på Aktivitets- og forebyggelsescenter Skovgården, Skovgården 1, 3500 Værløse.

Den åbne rådgivning er et drop-in tilbud, hvor du kan stille spørgsmål om demenssygdomme og høre om, hvilke tilbud der er i kommunen til mennesker ramt af demenssygdom. Rådgivningen har åben kl. 12.30-14.30, og du kommer til efter tur.

I november måned er der åben demensrådgivning

  • Torsdag den 14. november kl. 12.30-14.30
  • Torsdag den 28. november kl. 12.30-14.30

Demenscafé

Kom og besøg Furesøs demenscafé ”Husker du?”. Den sidste mandag i hver måned er der demenscafé i Frivilligcenter Furesø, Stien 2, 3520 Farum. Caféarrangementerne er fra kl. 13.00-15.00.

I november måned er der demenscafé

  • Mandag den 25. november kl. 13.00-15.00

Dagens emne er ”demens og madlavning”.

Vi får besøg af den ene forfatter bag bogen ”Demens og madlavning”, som vil fortælle om mad, måltidet, hyppige forandringer i ernæringsmæssige behov under en demenssygdom samt om, hvordan mad og måltider er med til at forme ens livshistorie og identitet.

Frivilligcenter Furesø står for arrangementet i samarbejde med kommunens demensfaglige team.

KOM UD – for dig, der har demens inde på livet

Kom ud og bevæg dig i naturen sammen med andre, der har demens inde på livet. Uanset om du er ramt af demens eller er pårørende så tag med ud og mød andre under uformelle rammer.

Vi mødes den 3. tirsdag i hver måned.
Næste gang er den

  • 19. november kl. 13.30

Vi mødes på Bavnesletten for enden af Ryetvej, 3500 Værløse.
Gå under tunellen og forbi den første sti på højre hånd, så kommer du til bålhytten ved Bavnesletten. Her står der nogle klar til at tage imod dig/jer.

Efter en velkomst kop kaffe, går vi en tur i området.
Bagefter afsluttes med bål, kaffe og noget at spise.

Vil du med? Så kontakt demenskonsulent Trine Oemann, 7216 5787 eller pr. mail: demens@furesoe.dk for yderligere information og tilmelding.

Kontakt

Demenskoordinator

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf. 7235 5617
E-mail: demens@furesoe.dk