Nyhed

Erfaren skoleleder til Syvstjerneskolen

Syvstjerneskolen får en tidligere forælder med stor erfaring på ledelsesgangen, når 52-årige Lars Haagendal træder ind som skoleleder den 1. august 2019. Haagendal har undervist på alle folkeskolens klassetrin og har 10 års ledelseserfaring. Han kender desuden skolen indgående, da hans børn selv har gået på Syvstjerneskolen.

"Jeg glæder mig meget til at starte på en skole, som jeg altid har oplevet som en fantastisk skole. Der er dygtige ansatte, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem", siger Lars Haagendal og fortsætter:

"For mig betyder teamwork, gode relationer og dialog rigtig meget. Med god dialog og gode relationer når vi bare længere sammen. Jeg sigter som skoleleder efter, at man med både humor og lune, men også med tydelig sigte på kerneopgaven, laver ordentlig skole, som alle får glæde af."

Enigt ansættelsesudvalg
Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Lars Haagendal som den nye skoleleder. Udvalget lagde vægt på hans visioner for Syvstjerneskolen og hans mange erfaringer som leder i tre forskellige skolevæsener, der også kan bidrage ind i det fælles skolevæsen i Furesø.

"Lars er en særdeles rutineret leder, der har et godt blik for at skabe fremtidens skole sammen med alle omkring Syvstjerneskolen og for at bidrage til, at alle børn oplever glæden ved at deltage i fællesskaber. Vi ser meget frem til at samarbejde med ham", siger formand for skolebestyrelsen Thomas Aistrup.

Furesø Kommune arbejder for, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan – og bedre, end de selv tror. Alle børn skal udvikle sig personligt, socialt og fagligt, og alle skal opleve imødekommende fællesskaber og mærke glæden ved at deltage i dem.

Fakta:

Lars Haagendal:

  • 52 år
  • 10 års erfaring med personaleledelse og 16 års undervisningserfaring på alle klassetrin.
  • Tidligere viceskoleler på Klostermarksskolen i Roskilde, skoleder på Avedøre Skole i Hvidovre Kommune og fungerende skoleleder på Frederiksborg Byskole i Hillerød Kommune.
  • Gift og far til to børn.

Syvstjerneskolen:

  • 715 elever fordelt på tre spor og en afdeling for elever, der har ADHD.
  • Syvstjerneskolen vægter børnenes faglige, personlige og sociale kompetencer lige højt.
  • Skolen ligger midt i Værløse tæt på Hareskoven og Søndersø.

Kontakt

Syvstjerneskolen

Skovløbervangen 1
3500 Værløse
Tlf.: 7235 7000