IMG 1331

Sommerferieaktiviteter 2019

Foreningslivet og Furesø Kommune tilbyder hver sommer masser af sjove og udfordrende aktiviteter til børn og unge, der skal i 1. til 9. klasse efter sommerferien.

Praktiske informationer

Det er vigtigt, at du er godt forberedt, når tilmeldingen åbner op. Du må nemlig kun tilmelde dit barn til et begrænset antal hold, og du kan fx kun betale med Dankort.

Billede Til Første Mail Til Foreninger

Aktiviteter og tilmelding

Tilmeldingen starter onsdag den 22. maj kl. 07.00. Husk, at du kun kan tilmelde dit barn til maks. 2 aktiviteter. Du kan kun tilmelde dit barn til aktiviteterne online. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle.

Europaparlamentsvalg og Folketingsvalg

Eu Flag

Valg til Europa-Parlamentet

Europa-Parlamentsvalget afholdes den 26. maj 2019. Åbningstiderne på valgstederne er 09.00 - 20.00.

Folketingsvalgvideo

Valg til Folketinget

Valget afholdes på grundlovsdag den 5. juni 2019. Åbningstiderne på valgstederne er 08.00 - 20.00.

Velkommen til Furesø

Vil du have det bedste af to verdener? Så kom til Furesø. Her er du tæt på både naturen og på hovedstadens pulserende liv, og uanset hvor du bor, er der bare 3 minutter til nærmeste skov, sø eller park.

Velkommen til Furesø

Seneste nyheder fra Furesø Kommune

Bådudlejning ved Farum Sø
Nyhed

Bådudlejningen ved Farum Sø

Bådudlejningen har åbent i Kristi Himmelfartsferien, alle dage kl. 13 til 19. Du kan leje 3-personers og 5-personers både på timebasis, og det er muli…

Furesø Byråd Februar 2018
Nyhed

Kom til byrådsmøde

Husk, at der er byrådsmøde den 29. maj kl. 18. Mødet er åbent for alle, og du er velkommen til at møde op i Multisalen på Furesø Rådhus, Stiager 2 i V…

Nyhed

Alle valgplakater må hænge til 13. juni

De politiske partier må lade samtlige valgplakater blive hængende til og med den 13. juni 2019 - altså otte dage efter Folketingsvalget den 5. juni 20…

Furesø Picnicfestival
Pressemeddelelse

Picnic samler Furesø

Lørdag den 25. og søndag den 26. maj trækker Furesø i forklædet, når Furesø Picnicfestival åbner op for lokale fristelser.

Picnicfestival, logo
Nyhed

Furesø Picnicfestival 25.-26. maj

Kom og vær med til årets store skovtur, når Furesø Picnicfestival sætter rammerne for en kulinarisk weekend med masser af spændende events rundt omkri…

Madlavning
Nyhed

Mød en insektkok og smag på varerne

I anledning af Picnicfestivalen får Farum Bibliotek besøg af insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK, som vil gøre os klogere på fremtidens mad.

Ledige stilinger i Furesø Kommune

I Furesø Kommune arbejder vi for at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikler sig – hver dag. Vi er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for borgerne.

Ledige stillinger