Deltag digitalt...

Boblberg, logo

Boblberg - fællesskaber i Furesø

På Boblberg kan du finde nye fællesskaber – eller skabe dine egne. Her inspireres du til at dele dine interesser, og måske får du endda lyst til at opsøge andres. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, og det er hverken nødvendigt med billede eller en profiltekst. I stedet er Boblberg et sted, hvor du har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme.

Citizenlab - din holdning til udviklingen af Furesø

Hvad synes du egentlig? I en travl hverdag kan det være svært at nå at deltage i borgermøder, udvalg og workshops. Men på Citizenlab kan du give dit besyv med digitalt, hvis du vil være med til at udvikle kommunen.

Furesø Rådhus, Foto Furesø Kommune

Høringer, tilladelser og dispensationer

Her finder du en samlet oversigt over de høringer, tilladelser og dispensationer, hvor du har mulighed for at få indflydelse.

Seneste nyheder fra Furesø Kommune

Blomster I Furesø (2)
Nyhed

Vær med til at give Krogvadparken et løft

Lørdag den 29. februar klokken 10.00-12.00 inviterer Vej og Park alle interesserede til Krogvadparken ved Farum Hovedgade til en snak om de nye planer…

Furesø Byråd Februar 2018
Pressemeddelelse

Et samlet Furesø Byråd i oprør over udligning

Furesø Byråd har fået nok. Trods en gæld på 2,3 mia. kr. skal Furesø betale 44 mio. kr. ekstra i udligning til andre kommuner oven i de 320 mio. kr.,…

Diabetes type to
Nyhed

Har du type 2 diabetes?

Og kunne du tænke dig lidt mere viden om din sygdom, og hvordan du passer bedst på dig selv? Så er Furesø Kommunes Diabetesskole over 5 mødegange måsk…

Sprogcenter Furesø
Nyhed

Prøver i dansk som andetsprog

I maj/juni kan du aflægge Udlændinge- og Integrationsministeriets prøver i dansk som andetsprog hos Sprogcenter Furesø.

Energi i boligen
Nyhed

Invitation til husejere

Tirsdag den 25. februar kl. 18.30 - 21.00 inviteres du, som boligejer, til Energimarkedspladsen 2020 i Galaksen, Bymidten 48, 3500 Værløse.

Bookingportal
Nyhed

Gratis FVU Matematik: Bliv bedre til Matematik

FVU Matematik er et gratis tilbud til dig, der ønsker at blive bedre til de forskellige matematiske opgaver, vi møder i hverdagen.

Furesø Borgertip

I app'en "Furesø Borgertip" kan du tippe kommunens SSP-konsulent om episoder, hvor du har følt dig utryg.

Tip SSP om utrygge oplevelser

Ledige stillinger i Furesø Kommune

I Furesø Kommune arbejder vi for at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikler sig – hver dag. Vi er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for borgerne.

Ledige stillinger