Se eller gense borgermødet om 2030 målene for Furesø Kommune

Borgermøde om 2030 mål den 18. november 2020
Furesø 2030: Kom med dit bud på, hvordan vi sammen skaber en endnu bedre kommune

Byrådet har i foråret vedtaget otte mål for 2030, som nu er konkretiseret i en række succeskriterier. Succeskriterierne handler blandt andet om natur og grøn omstilling, lokale uddannelsesmiljøer og studieboliger, flere lokale job og iværksættere, levende byer, en styrkelse af foreningernes rolle og meget andet.

Giv os dit bud på fremtidens Furesø

Til og med 29. november kan du komme med dit bud på, hvad der skal til for at nå i mål med 2030-buddene, og hvordan vi skal arbejde med dem.

Inddragelsen sker på grund af corona-situationen med andre metoder end gennem det klassiske borgermøde.

Deltag digitalt eller bliv vært ved et gæstebud. Begge dele finder du links til her på siden.

Du er selvfølgelig også velkommen til at indsende et mere formelt høringssvar med frist den 29. november 2020. Det kan ske ved at skrive til 2030@furesoe.dk

Online dialog om 2030-målene

Det sker på platformen https://deltag.furesoe.dk – her kan du komme med dine kommentarer eller selv lægge nye bud på konkretisering og indsatser frem.
Her forneden kan du se de seneste bud på fremtidens Furesø på platformen.

Gæstebud – dialog i dit eget hjem.

Opdateret: Efter stor interesse har vi udsolgt af poserne med lækkerier til gæstebuddene. Men du kan stadig invitere familien, et par gode venner eller andre fra din tætte omgangskreds, der også bor i Furesø med i udviklingen af kommunen frem mod 2030. I dette link kan du hente materialet til gæstebud med en række spørgsmål, I kan tage afsæt i, når I mødes.

Oldtidsstien

Furesø på vej mod 2030

Se byrådets otte mål for udviklingen af Furesø i de kommende 10 år.

Flyers, 2030-mål
Pressemeddelelse

Pop-up borgermøder om fremtidens Furesø aflyses på grund af Corona - men debatten om fremtiden fortsætter

De planlagte pop-up borgermøder i det fri er aflyst som følge af de stigende smittetal i kommunen. I stedet fortsætter debatten på http://deltag.fures…

Del: