Topbillede Foreningsportalen

Lederpris, Idrætspris og Hædring af mestre

Vinder af Årets Lederpris, Tim Hansen og Steen Sommer, og Årets Idrætspris, Jonas Lund
Folkeoplysningsudvalget hylder de særlige præstationer, som foreningsmedlemmer i Furesø Kommune har opnået i den foregående sæson.

Vinderne af Årets Lederpris, Steen Sommer og Tim Hansen, Værløse Basketball Klub, og vinder af Årets Idrætspris, Jonas Lund, Roklubben Furesø - omgivet af Borgmester Ole Bondo Christensen (A) og formand for Folkeoplysningsudvalget Sven Krarup Nielsen

Fra venstre: Borgmester Ole Bondo Christensen (A); Vindere af Lederprisen 2017, Tim Hansen og Steen Sommer, Værløse Basketball Klub; Vinder af Idrætsprisen 2017, Jonas Lund, Roklubben Furesø; Formand for Folkeoplysningsudvalget Sven Krarup Nielsen.

Hædring af Mestre, Lederpris og Idrætspris

Prisen uddeles en gang om året i november måned. Folkeoplysningsudvalget uddeler priser og hædrer de mange idrætsudøvere og frivillige ildsjæle på idrætsområdet i Furesø, som har markeret sig i den forgangne sæson. 

Hvem kan modtage Lederprisen?

Lederprisen uddeles til en leder i foreningslivet i Furesø Kommune, der har ydet en særlig indsats indenfor fritidsvirksomhed for børn og unge.

Hvem kan modtage Idrætsprisen?

Idrætsprisen uddeles til en idrætsudøver i foreningslivet i Furesø Kommune, der har opnået et ekstraordinært resultat i den forgangne sæson.

Hvem kan blive hædret som mestre?

Har I medlemmer, der har fået en medalje i den forgangne sæson, vil Folkeoplysningsudvalget hædre de medlemmer fra foreninger, som har vundet medalje ved: VM, EM eller OL samt guld ved NM eller DM. 
Sidst opdateret 17. juli 2018

» Kontakt

Kultur og Idræt

Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse


Brevpost
Al brevpost skal sendes via Digital Post


Tlf.: 7235 4730
E-mail: fritid@furesoe.dk

Åbningstider:

Mandag-onsdag: 10:00 - 14:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 14:00


Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.