”Gør det selv – spar på energien”

BedreBolig Logo
Vil du vide mere om at spare energi?

Selvom foråret nærmer sig, er det fortsat interessant at forholde sig til sin energiregning og sit indeklima. Kan det gøres bedre? Hent mere viden her.


Gratis telefonrådgivning

Alle i Furesø Kommune kan få et godt råd hos EnergiTjenesten om, hvordan man kan spare på energien. Det gælder uanset om du bor i ejerbolig, andelsbolig eller i alment boligbyggeri, eller har spørgsmål vedrørende dit sommerhus.

Ring på 36 9 861 28 mandag til torsdag mellem 10 og 14 og få et godt råd.

Få en rådgiver på besøg og få en BedreBolig Plan

Furesø kommune har gode erfaringer med, at borgerne får en BedreBolig Plan. Tidligere har kommunen betalt halvdelen af BedreBolig planen for borgerne, men fra 2016 er det blevet fuldt fradragsberettiget som en del af Grøn bolig/job – ordningen. De borgere, der har valgt at få lavet en BedreBolig plan, er blevet kontaktet efterfølgende, og der er meget stor tilfredshed med planen, de gennemfører energibesparelser svarende til i gennemsnit ca. 27% af deres forbrug. Der er investeret ca. 200.000 kr. i gennemsnit, og det er mange penge.

Derfor kan det være en god ide at få hjælp til at prioritere indsatserne, inden man bestiller håndværkeren. Find din rådgiver på www.bedrebolig.dk

 

Sidst opdateret 28. april 2016

Kontakt

Center for By og Miljø

Plan og Byg
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf. 7235 5420

Natur og Miljø
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf. 7235 5325

Vej og Park
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf.: 7235 5355

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Find Center for By og Miljø på Krak

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.