Energien i boligen

BedreBolig Logo
Selvom vi er forbi Kyndelmisse, hvor halvdelen af vinteren er gået, og solen skinner så skønt ind imellem, så er det stadig rigtig koldt, især om natten. Det er derfor fortsat en god idé at se på energiforbruget.

Gratis telefonrådgivning

Alle i Furesø Kommune kan få et godt råd hos EnergiTjenesten om, hvordan man kan spare på energien. Det gælder uanset om du bor i ejerbolig, andelsbolig eller i alment boligbyggeri, eller har spørgsmål vedrørende dit sommerhus.

Ring på 36 9 861 28 mandag til torsdag mellem 10 og 16 og få et godt råd.

Få en rådgiver på besøg og få en BedreBolig Plan

Furesø kommune har gode erfaringer med, at borgerne får en BedreBolig Plan. Tidligere har kommunen betalt halvdelen af BedreBolig planen for borgerne, men fra 2016 er det blevet fuldt fradragsberettiget som en del af Grøn bolig/job – ordningen. De borgere, der har valgt at få lavet en BedreBolig plan, er blevet kontaktet efterfølgende, og der er meget stor tilfredshed med planen, de gennemfører energibesparelser svarende til i gennemsnit ca. 27% af deres forbrug. Der er investeret ca. 200.000 kr. i gennemsnit, og det er mange penge.

Derfor kan det være en god ide at få hjælp til at prioritere indsatserne, inden man bestiller håndværkeren. Find din rådgiver på www.bedrebolig.dk

Bliv din egen energikonsulent! Kursus 28. februar kl. 19 - 21.30

Furesø Kommune afholder sammen med aftenskolen Netop-Furesø igen det spændende kursus, hvor du selv bliver i stand til: at undersøge energiforbruget i dit hus, se, hvor der tabes energi og foretage nogle enkle energibesparende tiltag selv.

Du kan i forbindelse med kurset bestille en termografering af dit hus, men hvis du lægger hus til kurset, vil du få termograferingen gratis. Den vil så blive brugt i undervisningen. Det er således en aften i vintermørket, hvor der vil blive spot på mulighederne for at gøre noget ved energiforbruget selv! Det er erfaringen fra tidligere kurser, at deltagerne får en god forståelse for hvad de selv kan gøre, og også får det gjort. 

Tilmelding på. http://alleroed-furesoe.netoplysning.dk/ 


Sidst opdateret 15. februar 2017

Kontakt

Center for By og Miljø

Plan og Byg
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf. 7235 5420

Natur og Miljø
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf. 7235 5325

Vej og Park
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf.: 7235 5355

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Find Center for By og Miljø på Krak

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.