Super Cykel P - Furesø Kommune passer godt på din cykel

Furesø Kommune vil gerne gøre det hurtigere og smartere at bruge alternativer til bilen. Vi laver derfor bedre forhold for parkering af cyklen ved S-tog og busser. Nyeste projekt er på Hareskov Station

Furesøstativet

Furesøstativet

Med Furesøstativet kan du låse din cykel fast til stativet, uden selv at medbringe en kædelås. Du trækker nemlig en wire op og placerer den i din egen lås. Har du selv en kæde du vil bruge, kan du trække den igennem hullet på bagsiden af stativet. Du behøver heller ikke bruge støttefoden. Du læner bare cyklen op at stativet. Se, hvordan det virker i videoen nederst på siden.

Cykelparkeringsprojektet på Hareskov Station

Furesø Kommune indviede et nyt cykelparkeringsanlæg på Hareskov Station i april 2016. Det gamle cykelskur er revet ned og der er opsat et nyt og større med nye Furesø cykelstativer. Det er håbet, at de nye furesøstativer øger trygheden for cyklisterne.

For at det skal være hurtigt at parkere cyklen og komme op til toget er der etableret en ny trappe fra cykelparkeringen og direkte til togperronen. På stationen finder du også en servicestation med cykelpumpe og cykelværksted.

Så spænd cykelskoene og træd i pedalerne til Hareskov Station næste gang du skal med toget.

Fakta:
Cykelparkeringsprojektet er støttet af Vejdirektoratet og Alm. Brand, og gennemført i samarbejde med DSB, Banedanmark, Naturstyrelsen og Hareskov Medborgerforening.

Sidst opdateret 01. august 2016

Kontakt

Center for By og Miljø

Plan og Byg
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf. 7235 5420

Natur og Miljø
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf. 7235 5325

Vej og Park
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf.: 7235 5355

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Find Center for By og Miljø på Krak

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.