Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Apr 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Uigennemskuelig statistik i udligningen kan betyde millionregning til kommuner

20. april 2018
En uigennemskuelig opdatering af statistikken over udlændinges uddannelsesbaggrund gør at over 700 millioner kroner årligt flyttes rundt imellem kommunerne. Regeringen opfordres nu til sikre et bedre datagrundlag.

Indfødsretsprøve og Medborgerskabsprøve: Tilmeldingsfrist 2. maj 2018

17. april 2018
Indfødsretsprøven af 2015 er for dig, der søger dansk statsborgerskab. Sprogcenter Furesø afholder Udlændinge- og Integrationsministeriets Indfødsretsprøve af 2015 torsdag den 30. november 2017 kl. 13.00-13.45.

Vi henter dit haveaffald

17. april 2018
Er du ved at drukne i haveaffald? Så husk, at du hver anden uge kan få hentet komposterbart haveaffald fra din private ejendom i Furesø Kommune.

Husk fortovet og hækken

17. april 2018
Foråret er kommet til Furesø. Det betyder, at alt det grønne begynder at spire, men ikke alt grønt er lige kønt. Som grundejer skal du holde fortovet ud for din ejendom rent og pænt - læs her, hvordan du hjælper med at holde Furesø smuk.

Motionsruter i Furesø

17. april 2018
Kribler det i dig for at komme ud og røre dig i Furesøs forårsfriske natur? Vi har noget for enhver, hvad enten du er til gå-, løbe-, cykel- eller rideture.

Furesøfamilier får en tryggere start på livet

16. april 2018
Nu får de alleryngste borgere i Furesø en endnu tryggere start på livet. Det sker, når Sundhedsplejen med 4,3 mio. kroner fra Sundhedsstyrelsen over de næste år udvider sin service med besøg allerede under graviditeten, og når barnet er 1 ½ år.

Nu er det tid til at se efter bjørneklo

11. april 2018
Kæmpebjørneklo danner store, tætte sammenhængende bestande, hvor andre plantearter med tilhørende dyr som insekter og fugle ikke kan leve. Den kan tilmed give slemme forbrændinger på mennesker, der har været i kontakt med den.

Vær med til at gøre Furesøs integrationspolitik endnu bedre

11. april 2018
Furesø skal forny sin integrationspolitik, og du kan være med fra første færd. Den 25. april står politikerne klar til at gå i dialog på Furesøs Rådhus

Kom til stort debatmøde om vækst

11. april 2018
Miljørådet inviterer til offentligt møde om vækst og ikke mindst den fremtidige befolkningstilvækst i Furesø.

Tip SSP om utrygge oplevelser

10. april 2018
I app’en Furesø Borgertip kan du nu tippe kommunens SSP-konsulent om episoder, hvor du har følt dig utryg. Det kan for eksempel være en gruppe unge, som har opført sig højrøstet eller uhensigtsmæssigt.

På jagt efter de bedste lege- og læringsmiljøer til Furesøs børn

10. april 2018
Furesø Kommunes dagtilbud er attraktive og de mange nye børn i kommunen gør, at der nu sættes fokus på, hvordan fremtidens dagtilbud skal udvikle sig. Der skal etableres flere dagtilbudspladser de kommende år, og de eksisterende skal løbende moderniseres.

Kom til fyraftensmøde om cykler og grøn mobilitet

09. april 2018
Torsdag den 19. april kl. 16.30-17.30 i cafeen i Galaksen, Bymidten 48, Værløse

Furesø melder klar med nødberedskab i tilfælde af lockout

05. april 2018
Furesø Kommune forbereder sig på en situation, hvor størstedelen af den kommunale service sættes i bero, hvis overenskomstforhandlingerne på det kommunale område fører til lockout.

Folketinget tog imod Furesø Byråd om udligningsreformen

05. april 2018
”Udskyd udligningsreformen til beregningsgrundlaget er mere sagligt og gennemskueligt.” Det var hovedbudskabet fra Furesø Byråd, da de i dag havde foretræde for Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg.

Samlet byråd: Udskyd udligningsreform til grundlaget er i orden

03. april 2018
Et enigt Furesø Byråd står bag kritik af uigennemsigtigt forslag til en udligningsreform.
En reform, der kan koste Furesø Kommune op mod 35 mio. kr. årligt.

Så er det forår: Gratis kompost

03. april 2018
Frem til den 4. maj kan du hente gratis kompost på genbrugsstationerne i Furesø Kommune. Komposten er lavet af alt det haveaffald, borgerne har afleveret på genbrugsstationen og i andre haveaffaldsordninger igennem det sidste års tid.

Ny selvbetjening til digital pladsanvisning

03. april 2018
Til maj får Furesø Kommune nyt system til vores digitale pladsanvisning. I en overgang skal du derfor kontakte os via mail eller Digital Post, hvis du skal opskrive eller udmelde dit barn, ændre i dit barns daginstitutionsplads eller søge fripladstilskud .

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190