Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Mar 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Modregning i overskydende skat

09. april 2018
Bliver din overskydende skat tilbageholdt af SKAT? Det kan skyldes, at du har gæld til Furesø Kommune.

Opkrævning af erhvervsaffaldsgebyr

05. april 2018
Efter et teknisk problem melder Vestforbrændning, der opkræver erhvervsaffaldsgebyret blandt Furesøs virksomheder, at de er klar til at sende erhvervsaffaldsgebyret ud på fredag d. 13. april. Fakturaen bliver sendt til din virksomheds eBoks og dækker kommunens generelle administrative omkostninger ved affaldshåndteringen. Gebyret opkræves på baggrund af landsdækkende regler om affald og genbrug.

Borgerservice: Bestil tid og undgå unødig ventetid

26. marts 2018
Skal du besøge Borgerservice, kan du bestille tid hjemmefra og undgå unødig ventetid.

Ser du rotter, skal det anmeldes

20. marts 2018
Er du uheldig at få rotter på din ejendom, eller observerer du rotter andre steder i kommunen, skal du anmelde det til kommunen. Vær opmærksom på de fire tegn på rotter: Lugt, ekskre-menter, huller og pibende / kradsende lyde. Rottebekæmpelse er gratis.

Det nye integrationsråd står klar

15. marts 2018
Ud af et stort antal opstillede kandidater har byrådet valgt otte nye medlemmer og otte nye suppleanter til Integrationsrådet. Lene Munch-Petersen bliver ny formand, mens Raziye Altintas bliver næstformand.

Foreninger får nyt lokalebookingsystem og ny fritidsportal

13. marts 2018
Booking af anlæg og lokaler foregår fra denne sæson i et nyt lokalebookingsystem. Det nuværende foreningsportal.furesoe.dk bliver i løbet af 2018 lagt ind i samme system, så alle foreningsrelevante oplysninger bliver samlet ét sted.

Bringevej i Måløv lukkes midlertidigt

13. marts 2018
Som en del af byggemodningen i Sydlejren på den tidligere Flyvestation Værløse bliver den vestlige adgangsvej via Bringevej/Gammelvadsvej i Måløv midlertidigt lukket. Det sker for at renovere Bringevej i Måløv. Vejen vil være lukket i perioden fra og med uge 11 til ca. midt juni.

Samarbejde sikrer ro i Farum Midtpunkt

12. marts 2018
En lang række tiltag har effektivt sat en god udvikling i gang omkring Farum Midtpunkt. Beboere og boligselskab, kommune og politi samarbejder nu tæt om at øge trygheden i Midtpunktet

Talentprisen for unge 2018 - indstil din kandidat til Furesø Kommunes Talentpris senest 3. april

09. marts 2018
Kender du en ung, der har et særligt talent? Din klassekammerat, der er en haj til taekwondo - eller din nabo, der spiller tværfløjte, så tårerne triller. Så har du nu mulighed for at indstille ham eller hende til Furesø Kommunes Talentpris for unge. Del gerne budskabet i dit netværk.

Jobcenter Furesø er blandt landets bedste

08. marts 2018
De nyeste tal viser, at Jobcenter Furesø det seneste år for alvor har fået succes med at få ledige ud i job eller uddannelse. Furesø Kommune er i dag placeret i toppen af kommunerne med den laveste ledighed.

Hjælp til pårørende

06. marts 2018
Det kan være svært at være pårørende til én, der har et misbrug. Derfor kan du få gratis og anonym rådgivning fra Furesø Kommune. Hvad enten du er forælder, ven eller på anden vis pårørende til én, som har et alkohol- eller stofmisbrug, så står vi klar til at hjælpe dig.

Furesø Byråd advarer: Tilfældigheder skal koste Furesø 25 millioner kroner

01. marts 2018
Anbefalingerne til en ny udligningsreform holder ikke vand. Det mener et enigt Furesø Byråd, som nu sender et opråb afsted til gruppeformænd og kommunalpolitiske ordførere på Christiansborg.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190