Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Dec 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Kommuneplan 2017 klar til nyt byråd

22. december 2017
Den nye kommuneplan blev vedtaget onsdag aften af det afgående byråd, der hermed giver stafetten videre. 

Virksomheder honoreres for socialt ansvar

22. december 2017
Når Furesøs CSR-pris bliver uddelt ved den kommende nytårskur for Furesøs erhvervsliv, sker det for at hylde virksomhederne for deres vilje til at løfte et socialt ansvar. CSR-prisens to vindere er udvalgt mellem 7 nominerede og et rekordfelt på 40 indstillede virksomheder.

Skolen kom ud i virkeligheden – og dér bliver den!

19. december 2017
Hvad sker der, når man sætter skoler og virksomheder sammen i et rum og stiller dem opgaven: Skolen skal ud i virkeligheden og virkeligheden skal ind i skolen? Idérigdommen har været stor i Furesøs skole-/virksomheds-Task Force, der nu kan se tilbage på en lang række projekter for kommunens folkeskoleelever. I december afleverede Task Forcen en stribe konkrete anbefalinger for fremtidige indsatser.

Bliv klog på den danske musikbranche

15. december 2017
For dig over 15 år: Brænder du for at skabe livemusik-arrangementer? Så er Musikmetropolens splinternye forløb for livemusik-entusiaster måske noget for dig? Forløbet strækker sig over 4 seminardage, hvor du får et enestående indblik i den danske musikbranche og møder en masse sjælevenner fra hele Sjælland. Det er gratis at være med. Læs mere om kurset og ansøgningsprocessen på kulturmetropol.dk/musikmetropolen. Der er frist 5. januar 2018.

Det nye byråd er klar til start!

15. december 2017
Furesø Kommunes nye byråd havde onsdag aften sit konstituerende møde, hvor byrådet i enighed udpegede borgmester og medlemmer til de forskellige politiske udvalg.

Find historien om dit eget hus – og giv en helt unik julegave

14. december 2017
Leder du efter billeder fra Hareskov Pavillonen? Fra indvielsen af Furesø Badeanstalt i starten af 1900-tallet? Eller måske dit eget hus' historie?

Furesøskolens børn kan deres trafik

13. december 2017
Gruppen af de yngste elever på Furesøskolen har vundet den landsdækkende konkurrence ’Børn på vej’.

Helge er nået til Farum Hovedgade

11. december 2017
Furesø Kommune bringer hver dag frem til jul et nyt afsnit af Helge Brudefærd - i samarbejde med Furesø Museer. Elgen Helge er nået til Majtræet på Farum Hovedgade - hvortil der knytter sig en voldsom kærlighedshistorie.

Takster 2018: Dagtilbud og FFO

11. december 2017
Taksterne på dag- og fritidstilbudsområdet ændres hvert år når kommunens budget vedtages. De nye takster for 2018 er vedtaget og kan ses her på furesoe.dk

Ansøgning til idrætstalentlinjen skudt i gang

11. december 2017
Furesø Kommune, de lokale idrætsforeninger og FC Nordsjælland har etablereret en idrætstalentlinje på Stavnsholtskolen. For at komme i betragtning til den kommende 7. klasse på linjen, som starter i august 2018, skal man sammen med sin idrætsklub søge om optagelse. Ansøgningsfristen er den 1. marts 2018.

Stort fald i antal indbrud i Furesø - men stadig brug for opmærksomhed

09. december 2017
Siden 2014 har borgerfølgegruppen, Nordsjællands Politi og Furesø Kommune samarbejdet om at forebygge indbrud. De seneste tal for 2017 viser, at Furesø Kommune har oplevet et markant fald i forhold til 2016, og med udgangen af oktober har 163 færre borgere oplevet indbrud i deres hjem set i forhold til sidste år. Mød politiet på bymidterne i Farum og Værløse i december til en snak om indbrudsforebyggelse.

”Dialogen giver os mulighed for at blive bedre”

07. december 2017
Dialogen er i fokus på Furesø Rehabiliteringscenter. Her kan borgere og pårørende deltage i dialogmøder med centerleder Tina og områdeleder Anette, så de sammen kan finde ud af, hvad der virker, og hvad der knirker – og ikke mindst, hvad de kan gøre ved det.

Borgere og pårørende gav gode input til Visitationen

05. december 2017
Der var både ris, ros og gode idéer fra de godt 60 fremmødte, da Visitationen i Furesø Kommune inviterede furesøborgere til åben dialog.

Nattiladelse: Restaurant Jonstrup

05. december 2017
Furesø Kommune har givet en nattilladelse med samtykke fra Nordsjællands Politi og i overensstemmelse med lov om restaurationsvirksomhed og alkoholbevilling m.v.

Får du hjælp til dine indkøb?

05. december 2017
Furesø Kommune indgår i 2018 et samarbejde med Egebjerg Købmandsgård. Hvis du allerede er visiteret til kommunens indkøbsordning, har du altså fra januar 2018 mulighed for at vælge mellem Intervare eller Egebjerg Købmandsgård til indkøb af dagligvarer.

Husk at betale ejendomsskat senest 2. januar

04. december 2017
Har du fast ejendom i Furesø Kommune, skal du i 2018 betale ejendomsskat den 2. januar og 2. juli.

Julekalender: Følg med i elgen Helges brudefærd

01. december 2017
De sidste par år har Furesø Kommune haft en helt særlig julevagt til at passe på kommunen, mens administrationen holdt juleferie. Sidste år fik han selskab af et kvindeligt modstykke ved navn Helga. De to forelskede sig voldsomt, og da vi forlod dem sidst, havde Helga planlagt at fri til Helge. Men hvor er Helga nu? Og hvorfor ser Helge så trist ud? Svaret får du i Furesø Kommunes julekalender anno 2017. Følg med på Furesø Kommunes Instagram-profil.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190