Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Nov 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Konstituering ventes torsdag

22. november 2017
Socialdemokratiet, Radikale Venstre, De konservative og Enhedslisten er enige om at indgå et bredt samarbejde i det kommende byråd med fokus på velfærd og miljø.

Mandater til nyt byråd på plads i Furesø

21. november 2017
Med en stemmeprocent på 76,35 valgte 23.463 vælgere tirsdag et nyt byråd til Furesø Kommune. Et byråd, hvor ti nye ansigter nu får deres gang.

Køb FuresøKortet på biblioteket

20. november 2017
Farum Orienteringsklub har lavet et orienteringskort over Furesø Kommune samt de tilstødende skove Ganløse Ore, Nyvang og Terkelskov. FuresøKortet blev husstandsomdelt i uge 36.

Aftale på plads om udvikling af posthusgrunden i Værløse

16. november 2017
Brikkerne falder nu på plads i arbejdet med at styrke handelen på Værløse Bymidte og give byen liv. I denne uge underskrev Furesø Kommune en salgsaftale for det gamle posthus - en aftale, der giver mulighed for boliger, erhverv og en café ud mod Scenetorvet.

Ring til din energirådgiver

13. november 2017
Her vil du kunne få en interessant samtale om, hvordan du kan spare på dit energiforbrug. Alle borgere i Furesø Kommune kan benytte callcenteret hos EnergiTjenesten. Det gælder uanset om du bor i ejerbolig, andelsbolig, eller i alment boligbyggeri.

Furesøs skolevæsen fortsat i national top 10

09. november 2017
Selv om afgangskaraktererne fra kommunens 9. og 10. klasses i år lagde sig en smule lavere end de foregående år, fastholder Furesø en flot placering med et skolevæsen i top ti.

Medlemmer til naturråd søges

06. november 2017
En ændring i planloven skal hjælpe kommunerne til at udpege sammenhængende naturområder. Sammen med Allerød, Egedal, Rudersdal, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Lyngby-Taarbæk skal Furesø etablere et naturråd.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190