Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Sep 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Jubilæumskoncert med Nik & Jay

26. september 2017
Borgerne i Furesø kan fredag den 20. oktober fejre kommunens 10 års jubilæum sammen med Nik & Jay, når de to sangere giver akustisk koncert i Galaksen. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til etableringen af nyt skatermiljø på flyvestationen.

Nyt mobilt servicehus: Alle skal i beskæftigelse i Furesø

26. september 2017
Furesø Byråd besluttede inden sommerferien at etablere et mobilt servicehus for kommunens ledige borgere. Med beskæftigelsesmuligheder i kommunale virksomheder, ønsker byrådet at skabe gode betingelser for, at den ledige kan udvikle sine kompetencer, inden han eller hun kommer videre i arbejde.

Udviklingsudvalg skal se på, hvordan vi gør skolerne i Furesø endnu bedre

22. september 2017
Holdet er sat: 11 topmotiverede medlemmer bestående af politikere, forældrebestyrelsesrepræsentanter, skoleleder- og medarbejderrepræsentanter og elevrepræsentanter fra Furesø Fælles Elevråd. Den 2. september smøgede de ærmerne op og tog hul på arbejdet.

Debat om miljøbeskyttelse på Flyvestationen

21. september 2017
På Miljørådets debatmøde tirsdag aften blev beskyttelsen af miljøet på Flyvestationen sat på dagsordenen. Debat- og spørgelysten var stor fra de cirka 60 interesserede fremmødte.

Stor interesse for socialøkonomiske virksomheder

20. september 2017
En sal fuld af engagerede borgere og virksomheder mødtes mandag eftermiddag på Furesø Rådhus til temadag om socialøkonomiske virksomheder. De fremmødte blev klogere på tankerne bag socialøkonomiske virksomheder, og kreative ideer til nye virksomheder opstod.

Forslag til byggeprojekt ved den gamle Sparkøbmand på Farum Hovedgade

19. september 2017
I Furesø Avis kunne man torsdag den 14. september 2017 læse om et nyt forslag til projekt med butikker og boliger ved den gamle Sparkøbmand på Farum Hovedgade (Frodes Plads). I juni præsenterede ejerne deres foreløbige tanker for Furesø Kommunes forvaltning. Forvaltningen har nu modtaget et revideret projektforslag og er i gang med at gå det igennem.

Renovering af Farum Hovedgade skrider planmæssigt frem – Fortsat dialog om Akacietorvet

19. september 2017
Borgerne kan snart tage de nye cykelstier og fortove mellem Akacietorvet og Farum Gydevej i brug. Herefter flytter renoveringen af Farum Hovedgade videre til strækningen fra Stationsvej til Williams Plads. Furesø Kommune arbejder lige nu med en samlet plan for belægning, beplantning og byrumsinventar for Akacietorvet. Det vil ske i samarbejde med de berørte grundejere og dialoggruppen for Farum Hovedgade.

Udviklingsudvalg om institutionsbyggeri godt i gang

12. september 2017
Udviklingsudvalget om fremtidig institutionsstruktur i Furesø er kommet godt i gang. Udvalget tæller ti meget motiverede medlemmer, der på første møde har drøftet, hvad udvalget vil lægge vægt på, når de næste 10 års udvikling på dagtilbudsområdet skal tegnes.

Byrådet godkender ny furesømodel for borgerinddragelse

12. september 2017
Inddragelse af borgerne har længe været en centralt tema på byrådets dagsorden, og nu er der vedtaget en furesømodel, som et nyt byråd efter kommunalvalget skal være med til at give liv.

Oprensning af sø og grøft, Mosevangsvej 45

12. september 2017
Furesø Kommune har givet dispensation fra naturbeskyttelsesloven til at oprense en sø og en grøft, der leder ned til søen ved Mosevangsvej 45, 3520 Farum.

Naboønsker imødekommet for bygning på KolleKollevej

11. september 2017
Planerne for den ubebyggede grund på Kollekollevej bliver ændret, så de er i tråd med de mange ønsker og ændringsforslag, naboer og andre er kommet med i høringsperioden. Det besluttede Miljø-, Plan- og Teknikudvalget onsdag den 6. september.

Budgetforslag 2018: Flere midler til daginstitutioner, skoler, ældre og handicapområdet

08. september 2017
Et samlet byråd vedtog i 2016 et toårigt budgetforlig gældende for 2017 og 2018. Midtvejs i den toårige budgetforligsperiode har byrådet behandlet budgettet, hvor der foreslås at gennemføre investeringer til nye daginstitutionspladser og flere driftsmidler til skoler og daginstitutioner, som følge af stigende børnetal. Der foreslås også afsat flere midler til ældre- og handicapområdet.

”Sløjfen” bindes med en folkefest

08. september 2017
Lørdag den 7. oktober er dagen, hvor Furesøs samlede rådhus ”Sløjfen” officielt indvies. Rådhusfunktionerne har hidtil været spredt på forskellige adresser i kommunen, men nu samles de i det ombyggede rådhus på Stiager 2, der også fungerer som borgernes hus. Åbningen markeres ved at invitere den årlige forenings- og kulturfestival og det nye folkemøde indenfor i huset ved selve indvielsen.

10 foredrag om det sunde seniorliv i efteråret 2017

05. september 2017
I efteråret slår Furesø Kommune dørene op til en stribe gratis oplæg om det sunde seniorliv. Danskerne lever længere og med bedre livskvalitet end nogensinde. Men hvad kan man selv gøre for at holde sig i godt humør og god form? Og hvordan bevarer man et selvstændigt liv med høj kvalitet og gode relationer? Med 10 foredrag er der masser at tips at hente til et sundt, aktivt og selvhjulpent liv hele livet.

Furesø fortsat Nordsjællands mest erhvervsvenlige kommune

05. september 2017
DI's årlige erhvervsklimaundersøgelse viser for femte år i træk, at Furesø ligger i top i Nordsjælland, når virksomhederne skal bedømme erhvervsvenligheden i deres lokale kommune.

Bliv verdensmester i at finde vej

04. september 2017
I starten af september 2017 lander FuresøKortet i alle postkasser på tværs af kommunen. Farum Orienteringsklub står bag kortet, der giver borgerne utallige muligheder for at gå på opdagelse i det lokale natur- og bymiljø.

Flyvestationen får fire nye fællesskaber

01. september 2017
Bofællesskabet Mageløse og tre andre boligområder på Flyvestationen rykker et skridt nærmere med den lokalplan, der nu er på vej i høring.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190