Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Maj 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Furesøborgerne bremser stadig flere indbrud

31. maj 2017
Et permanent fokus på Nabohjælp og opmærksomhed om, hvordan vi forebygger indbrud ser ud til at virke. 1. kvartal 2017 bød på halvt så mange indbrud som samme kvartal sidste år. Politiet besøger politiet nu de områder, der stadig er plaget af indbrud

Udvalgsformand takker for høringssvar om 'Spejdergrunden'

30. maj 2017
I slutningen af marts sendte Furesø Byråd et lokalplanforslag om kontorbyggeri med boliger på Kollekollevej 31-39 i høring blandt kommunens borgere. Nu skal Miljø-, Plan- og Teknikudvalget drøfte borgernes høringssvar, der blandt andet handler om størrelsen af byggeriet, trafikforhold mm.

Skoleelever sætter strøm til idéerne

24. maj 2017
Med innovation på skoleskemaet har et valghold på Hareskov Skole samarbejdet med Hareskov Elektric om innovation og nye måder at få og forfine ideer på.

Flere hænder i Visitationen skal nedbringe ventetid

19. maj 2017
Borgere i Furesø har i den seneste tid måttet vente længere tid end normalt på sagsbehandling på hjælpemidler som proteser, kompressionsstrømper og bandager. Årsagen er sygdom og udskiftning blandt Visitationens medarbejdere. Men nu lysner det.

Lokalplan for ”spejdergrunden” på Kollekollevej i høring

18. maj 2017
Byrådet har sendt et forslag til en lokalplan for Kollekollevej 31-39 i Værløse i høring. Tanken er at give mulighed for kontorbyggeri og boliger i området tæt på Værløse Station og Værløse Bymidte. Lokalplanforslaget er i høring frem til 28. maj.

Playmaker skal bygge bro mellem skoler og foreningsliv

11. maj 2017
Furesø Kommune har ansat en playmaker, der skal styrke og udvikle samarbejdet mellem skoler og foreningsliv til gavn for elevernes læring og trivsel.

Furesøborgere taler varmest for deres kommune

08. maj 2017
Furesøborgerne er glade for at bo, hvor de bor, og de fortæller gerne andre om det. Furesø er således den kommune i landet, hvor flest indbyggere vil anbefale andre at flytte til.

Borgere skal have én plan

05. maj 2017
Borgere og familier, der har brug for hjælp ved arbejdsløshed, sygdom, misbrug eller støtte til børnene, får mere overskud i hverdagen, når de forskellige indsatser bliver samlet i én plan.

Over 100 til gåtur på Farum Hovedgade

05. maj 2017
Godt vejr, en megafon og en elsket gammel gade. Det er elementerne, der skal til for at få over 100 borgere til at iføre sig de gode travesko og gå med på en tur ad Farum Hovedgade. Her var der rig lejlighed til at blive klogere på den forestående renovering.

Lillevang skal dufte af god mad

05. maj 2017
Sundheds- og Ældreministeriet har bevilget 3 mio. kr. til køkkenet på Lillevang plejecenter. Målet er, at maden bliver endnu bedre, sundere og mere velduftende - til glæde for de lokale beboere og de ældre i kommunen, der får mad fra plejecentrets køkken.

Verdens bogdag løber af stablen hvert år den 23. april

04. maj 2017
Hvert år udsender Furesø Museer og skoleforvaltningen i Furesø Kommune en ny læsebog i anledning af Verdens Bogdag d. 23. april. Hvert barn i 2. klasse får bogen foræret som et led i Furesø Kommunes læsepolitik. Igen i år, blev bogen modtaget med glæde af elever og børn.

Tennis skal give udsatte børn og unge nye netværk

02. maj 2017
Hvordan får udsatte børn og unge en aktiv fritid samt et netværk med jævnaldrende med andre baggrunde? Et af svarene er i en tennisklub. Hareskov-Værløse Tennisklub og Furesø Kommune er derfor blevet enige om en forsøgsordning, hvor klubben tager imod en række børn og unge fra Furesø.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190