Kulturprisen 2018 i flyvehøjde

Billede af hænder, der holder en rose
Torsdag den 11. oktober overrakte Tine Hessner, formand for Udvalg for Kultur, Fritid og Idræt dette års Kulturpris i Farum Kulturhus.

Torsdag den 11. oktober overrakte Tine Hessner, formand for Udvalg for Kultur, Fritid og Idræt dette års Kulturpris i Farum Kulturhus. De ti indstillinger til prisen fordelte sig på fem kandidater, der alle var fremmødt for at blive hyldet. Formanden overrakte prisen sammen med Ulrick Moos, der modtog prisen sidste år.

 

De indstillede kandidater var Lissen Grønkjær, næstformand i Ældresagen i Farum, Anders Eiersted Molzen, Gymnasieelev på Marie Kruse Gymnasium, Steiner Steinmetz, Historiefortæller, Mikael Boutrup, Arrangør af Store Flyvedag og Charlotte Søllner Hernø, Formand for Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening.

 

Kulturprisen gik til arrangør af Store Flyvedag, Mikael Boutrup for hans store indsats for at stable en stor begivenhed på benene - med enorm opbakning fra både frivillige og deltagere. De sidste to år har Store Flyvedag tiltrukket op mod 25.000 mennesker, heraf 2000 frivillige medarbejdere.

 

En Boutrups indstillere skrev: ”Mikael Boutrup er en ildsjæl, der har vist vejen for andre kulturelle arrangementer, at man sagtens kan skabe store, kulturelle begivenheder i Furesø Kommune”.

 

Valget faldt på Mikael Boutrup, fordi han har:

 

  • skabt en event, der både kan samle borgerne i Furesø og bidrage til kommunens gode omdømme udadtil

  • aktiveret Flyvestationen som et kulturelt og historisk mødested

  • engageret over 2000 frivillige i en fælles sag, der er meningsfuld, relevant og lærerig for alle    

         

Efter prisoverrækkelsen var der forfriskninger i Café Rucola og musik ved elever fra Furesø Musikskoles talentlinje.


Kontakt

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)