Et enigt byråd står bag toårig budgetaftale

Venstre har nu tiltrådt den budgetaftale, som de øvrige partier blev enige om fredag i sidste uge. Dermed står hele byrådet bag en toårig budgetaftale

Gustav Juul udtaler:
"Vi har gennem de seneste måneder fremlagt vores ønsker til budgettet, og jeg må sige, at vi er kommet godt igennem med vores mærkesager. Dækningsafgiften sættes ned, en stigning i FFO-taksten er taget af bordet, vi prioriterer flere penge til vedligehold af skoler og daginstitutioner, en række besparelser på idræts- og fritidsområdet er taget af bordet, og vi får kikket på hele specialundervisningsområdet, hvor der bruges rigtig mange penge i dag. Samtidig har vi fået tilsagn om at være med i maskinrummet, når kommunens budget skal gennemanalyseres i de kommende år. Alt i alt er det et budget, vi godt kan være tilfredse med. Derfor vælger vi at gå med i budgetaftalen for at få maksimal indflydelse, når budgettet skal føres ud i livet.

Ole Bondo Christensen er glad for, at Venstre går med i budgetforliget: "Jeg har haft nogle gode snakke med Gustav Juul om budgettet gennem de seneste måneder. Det glæder mig, at Venstre nu tilslutter sig budgetaftalen. Det er godt for Furesø, at vi politisk står sammen om budgettet. Det giver ro og stabilitet til at udvikle kommunen og til at gennemføre de langsigtede analyser af kommunens økonomi, som er en del af budgetforliget."

Læs pressemeddelelsen om budgetforliget her

Kontakt

Ole Bondo Christensen

Fuglsangpark 14
3520  Farum
Mobil: 7216 5200
E-mail: borgmester@furesoe.dk

Gustav Juul
Tibberup Allé 43
3500 Værløse
E-mail: gju@furesoe.dk