Jubilæumskoncert med Nik & Jay

Plakat
Koncert med Nik & Jay
Borgerne i Furesø kan fredag den 20. oktober fejre kommunens 10 års jubilæum sammen med Nik & Jay, når de to sangere giver akustisk koncert i Galaksen. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til etableringen af nyt skatermiljø på flyvestationen.
Når Nik & Jay går på scenen i Galaksen, vil det være lige ud til den Røde Plads i Værløse Bymidte, som de synger om i en af deres sange. Det er en helt særlig oplevelse, som borgerne i Furesø får mulighed for at deltage i, når de to sangere vender tilbage til byen, hvor det hele startede.

Borgmester Ole Bondo Christensen (A), der er idemanden bag koncerten, er stolt over, at det er lykkedes at trække de to musikere til lokalområdet i forbindelse kommunens 10 års jubilæum.

”Nik & Jay er kendt og elsket af alle i Furesø. De er vokset op her, har gået i skole og arbejdet i nogle af vores fritidstilbud. I flere af deres sange beskriver de kærligt livet i forstaden, samtidig med at de udfordrer tidsånden som eksempelvis i sagnene ”Forstadsdrømme” og ”Kommer igen”. At de nu laver en velgørenhedskoncert for at støtte op om et godt ungeliv i kommunen viser, at ringen bliver sluttet, så de giver noget tilbage til det sted, hvor det hele startede,” fortæller Ole Bondo Christensen.

Der er rigtig mange furesøborgere, som længe har ønsket Nik & Jay tilbage til kommunen. Og netop den store lokale opbakning, har haft stor betydning for, at de nu kommer tilbage med en velgørenhedskoncert.

”Vi glæder os til at spille en akustisk koncert blandt gode venner og fans, som har fulgt os i så mange år. Forstadsdrømmene fra Værløse har en særlig betydning for os, da de var med til at give os en god start i vores ungeliv. Det vil vi gerne være med til at give videre til nogle andre unge,” udtaler Nik & Jay.

Og blandt initiativtagerne til skatermiljøet på flyvestationen er der stor begejstring for den store opbakning. Initiativtager Rasmus Bogø er glad for støtten.

”Vi søger penge mange forskellige steder, men støtten fra Nik & Jay har særlig stor betydning for os, da det er med til at anerkende vigtigheden af skatermiljøet i kommunen. Vi håber det vil være med til at sætte fokus på vigtigheden af at skabe gode forhold for, at de unge kan mødes ude i gadebilledet og sammen opbygge et positivt fællesskab, der er til gavn for alle,” fortæller Rasmus Bogø.

Udover støtte fra Nik & Jay, er der søgt midler fra forskellige landsdækkende fonde og puljer, hvilket Furesø Kommune har været med til aktivt at understøtte.

Kontakt

Kulturhuset Galaksen

Bymidten 48
3500  Værløse
Tlf.: 7235 4720
E-mail: info@galaksen.dk
Hjemmeside: galaksen.dk

Find Galaksen på Krak