3F og Furesø Kommune arbejder sammen om en løsning

I de seneste dage har Furesø kommune arbejdet på at finde en løsning mellem parterne i henholdsvis fagforeningen 3F og Stendals Group A/S i forhold til at sikre sædvanlige løn- og arbejdsvilkår ved ombygning af den bygning, hvor Furesø kommunes jobcenter har lejet sig ind fra 1.7.2017

Sagen vedrører en litauisk underentreprenør, der arbejder for Stensdal Group med at ombygge jobcenterets fremtidige lejemål.

Med kommunes mellemkomst søges der nu en dialog mellem 3F og den litauiske virksomhed. Forventningen er, at den litauiske virksomhed melder tilbage senest mandag.

”For Furesø kommune er det uacceptabelt, at et lejemål, som vi skal overtage, istandsættes af en virksomhed, der ikke kan garantere sædvanlige løn- og arbejdsvilkår. Den garanti må vi have. Derfor har vi valgt at gå intensivt ind i løsningen mellem 3F og entreprenøren”, siger kommunaldirektør Christine Brochdorf, og tilføjer: ”Jeg er glad for, at der er en positiv åbning i dag og ser frem til en dialog mellem parterne med henblik på at finde en løsning i næste uge”.

Yderligere oplysninger

Kommunaldirektør Christine Brochdorf, tlf. 7216 5100

Pressekontakt Rasmus Gorm Hansen , tlf. 7216 5382

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190