Kommunale initiativer underbygger indsats i Farum

Politibil
Politiets indsats mod hashhandel og kriminalitet i det centrale Farum og andre steder i Furesø i dag, får følgeskab af en række initiativer fra kommunens side.
Aktionen, hvor Nordsjællands Politi her til formiddag har ransaget en række adresser i det centrale Farum og andre steder i kommunen kommer ikke til at stå alene, forsikrer Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø Kommune.

”Vi ved, at det påvirker trygheden, når borgere oplever en helt uacceptabel adfærd med hashhandel i deres lokalområde. Derfor er det meget positivt, at politiet nu tager affære, for det bringer tryghed og bringer ro på i vores boligområder, hvor børn og familier skal trives og glæde sig over at bo,” siger Ole Bondo Christensen.
”Furesø Kommune er en tryg kommune at bo i, og det skal den fortsat være. Derfor er det helt afgørende, at politiet får fat i de kriminelle personer, der står bag. Fra kommunens side er vi klar til sammen med boligselskabet at fastholde de gode initiativer, der uafhængigt af politiets arbejde finder sted i det centrale Farum og sikrer, at børn og unge ikke bliver fristet af kriminalitet.

”Vi har i det daglige arbejdet et tæt samarbejde med beboere, boligselskaber og politiet. Desuden har vi helt konkret oprustet den forebyggende indsats gennem flere opsøgende medarbejdere, der er til stede i lokalområderne. Og endelig sikrer vi med en samlet ungeindsats, at vi kan tage hånd om unge og hjælpe dem videre mod uddannelse og job, så der er ordentlige alternativer til et liv i kriminalitet”, siger Ole Bondo Christensen.


Kontakt

Ole Bondo Christensen

Fuglsangpark 14
3520  Farum
Mobil: 7216 5200
E-mail: borgmester@furesoe.dk

Kommunikation

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4012

Skriv til os på 
kommunikation@furesoe.dk
(Journalisthenvendelser, aktindsigter, rundspørger o.a.)

Skriv til os via Digital Post for personfølsomme henvendelser