Omkørsel på Farum Hovedgade - vis hensyn

Renoveringen af Farum Hovedgade er i fuld gang. Det er en stor trafikomlægning, hvor vi udskifter belægningen og laver reel adskillelse mellem cykelsti og kørebane. Mens det står på, er vi nødt til at spærre af og omdirigere trafikken. Vi ændrer altså på jeres rutiner i gaden, og vi håber, I vil være ekstra opmærksomme i denne periode.

Mange har kritiseret skiltningen, og vi kan godt forstå, at den nye situation, hvor vi ensretter og omdirigerer, kan give forvirring. Skiltningen, der blev sat op torsdag og fredag i sidste uge, er derfor tjekket minutiøst og godkendt af politiet.

Vi har skilte på vej, der fortæller om projektet, og der er opsat supplerende skilte, der skal hjælpe med omkørslen. Vi forventer, det vil give mere overblik.

Vi hører desværre, at en del bilister ignorerer indkørsel forbudt-skiltene ved ensretningen, og det er vi rigtig ærgerlige over. Det mindsker sikkerheden for arbejderne i området, andre trafikanter og dem selv.

Det er ulovligt at køre mod ensretningen, og oplever vi, at man ’tager chancen’ alligevel vil vi kontakte politiet om behovet for ekstra opsyn i området.

Vi opfordrer alle til at være ekstra opmærksomme, hjælpe hinanden og tage hensyn til jeres medtrafikanter, mens arbejdet står på.


Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Relevante links