Furesø kan sætte rekord med Danmarks længste picnic

Når årets picnicfestival løber af stablen i weekenden 10.-11. juni bliver det med et rekordforsøg, hvor alle opfordres til at være med til at danne Danmarks længste picnictæppe.
Rekorden for Danmarks længste picnic er lige nu 300 meter, og når picnicfestivalen søndag den 11. juni rammer Flyvestation Værløse med vejfest og andre aktiviteter, så skal den gode plads udnyttes til at sætte ny rekord. Det sker kl. 11.45.

Ideen til rekordforsøget kom på et møde mellem festivalens arrangører og repræsentanter fra kommunens mange foreninger. Alle borgere og andre gæster ved picnicfestivalen opfordres til at tage et picnictæppe og madkurven under armen og sætte Furesø Kommune på Danmarkskortet. Maden kan også købes ved vejfesten på Flyvestationen.

Det vil være en flot markering i året for Furesøs Kommunes 10 års jubilæum mener borgmester Ole Bondo Christensen (A).

"Hvis der er noget, som de sidste 10 år har vist os, så er det, at sammen er vi stærke. Vi har skabt en kommune, som folk er glade for at bo i, og også meget gerne opfordrer andre at flytte til. At vi er sammen om at danne Danmarks længste picnic vil være en god illustration på de stærke fællesskaber, som vi kan byde på her i kommunen," fortæller Ole Bondo Christensen.

På www.picnicfestival.dk kan du finde festivalens samlede program, som hele weekenden byder på et væld af kulinariske oplevelser i Furesø Kommune.

Fakta
Vejfesten på Flyvestation Værløse 11. juni finder sted vest for Filmstationen. Men på hele Flyvestationen vil der være aktiviteter. Det gælder både Hangar 2, hvor man kan se gamle fly og i nord ved Sandet, hvor Furesø Museer har en række aktiviteter.

Det anbefales at hoppe på cyklen på vej til Flyvestationen. Adgang med bil foregår via Sandet (Kirke Værløse). Parkering ved Hangar 46, hvor der også er udlån af picniccykler. Cykler kan forhåndsbookes på booking@mtb-tours.dk pga. begrænset antal.
 


Kontakt

Center for Økonomi og Ressourcer

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)