Ny privat leverandør af hjemmehjælp i Furesø

Niels Milo Poulsen, Furesøs velfærdsdirektør, og Miriam Toft, adm. direktør i Aleris Omsorg, gav hånd på det kommende samarbejde
Niels Milo Poulsen, Furesøs velfærdsdirektør, og Miriam Toft, adm. direktør i Aleris Omsorg.
Den 7. august blev der udvekslet håndtryk og sat underskrifter, da Furesø Kommune indgik samarbejde med Aleris Omsorg. Firmaet skal fra efteråret stå for hjemmehjælpen til ca. 350 af kommunens borgere.

Furesø Kommune udbød opgaven sammen med Allerød og Hillerød kommuner. Aleris Omsorg vandt, da det var det firma, der på afgørende parametre matchede kravene bedst, herunder krav til kvalitet, leverancesikkerhed og en stærk faglig profil.

En styrkelse af det nære sundhedsvæsen

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Aleris” siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Susanne Mortensen (C), ”Vi vil sikre tilbud, hvor vi sætter borgernes behov og udfordringer i centrum, og det ligger os stærkt på sinde at styrke det nære sundhedsvæsen, hvor vi som kommune koordinerer, kvalitetsudvikler og styrker samarbejdet, ikke mindst om de sårbare borgere. Med valget af Aleris får vi en erfaren samarbejdspartner, der gennem en årrække været en anerkendt aktør på dette område.”

Aleris Omsorg overtager i efteråret 2017 opgaver fra de nuværende private hjemmehjælpsfirmaer, Cura Pleje og Attendo, som Furesø Kommune indtil nu har haft et godt samarbejde med. De nuværende hjemmehjælpsfirmaer vil understøtte og samarbejde i overleveringen af opgaven til Aleris Omsorg.

En tak for samarbejdet

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Cura Pleje og Attendo. Kontrakterne udløb i foråret, og derfor er opgaven blev sendt i udbud igen. Nu byder vi Aleris Omsorg velkommen og ser frem til og forventer et tilsvarende godt samarbejde med dem til gavn for borgerne,” siger Susanne Mortensen.

Sammen med Furesø Kommunale Hjemmepleje skal Aleris udføre opgaver for ca. 1.100 furesøborgere, der modtager hjemmehjælp. De cirka 350 hjemmehjælpsmodtagere i kommunen, der berøres af skiftet til Aleris, har modtaget orientering med oplysning om, hvordan de kan kontakte både kommunen og Aleris Omsorg direkte, hvis der er spørgsmål eller afklaringer.

Fakta

  • Furesø, Allerød og Hillerød var sammen om at udbyde personlig pleje og praktisk hjælp samt rehabiliteringsforløb til borgere i eget hjem efter servicelovens § 83 og § 83a
  • Aleris udfører også hjemmepleje i Greve, Solrød, Aarhus, Rødovre, Ishøj, Glostrup, Albertslund, Næstved og Ringsted.

Kontakt

Center for Social og Sundhed

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Susanne Mortensen
Gruppeformand for Konservative

Tingmosen 24
3500 Værløse
Mobil: 52 67 52 53
E-mail: smo@furesoe.dk

Relevante links