Mød dit nærpoliti på Hvedemarken

Nærpolitiet i Farum er flyttet med Furesø Jobcenter til Hvedemarken, hvor det lokale politi fortsat er tæt på borgerne.

Siden maj 2016 har nærpolitistationen i Farum haft til huse hos Jobcenter Furesø. Den fælles adresse har givet det i forvejen gode, tætte samarbejde endnu bedre vilkår. Efter jobcenteret for nylig flyttede til Hvedemarken, flyttede nærpolitiet naturligvis med.

- Borgerne har nu mulighed for at møde nærpolitiet i nye, indbydende omgivelser, fortæller kommunaldirektør Christine Brochdorf. Hun glæder sig over, at det gode samarbejde er flyttet med til Hvedemarken:

- I de nye lokaler er nærpolitiet endnu mere synligt, idet de står ude i receptionen, klar til at møde borgerne og hjælpe dem på vej med deres ærinde, fortæller hun.

Fakta

Politiet sidder klar til at hjælpe borgere på Hvedemarken 3-5 i Farum hver torsdag kl. 15-17. Dog er ekspeditionen lukket i helligdage samt mellem jul og nytår.

Uden for åbningstiden kan borgere som altid henvende sig til politiet på tlf. 114 eller kontakte en af de andre fire lokalpolitistationer i Nordsjælland, henholdsvis Helsingør, Hillerød, Frederikssund og Gentofte. 

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen

Relevante links