Kryb, kravl og snobrød: Kom til åbning af den nye Naturpark Mølleåen!

Naturpark Mølleåen er blevet optaget i Danske Naturparker, og i den anledning inviterer Kommunerne Egedal, Furesø, Frederikssund og Allerød til åbningen af Naturpark Mølleåen. Åbningen er det første arrangement af en lang række af arrangementer i Naturpark Mølleåen.

Vi inviterer til en aften ved Buresø, hvor hele familien får mulighed for at opleve naturen og friluftslivet i Naturpark Mølleåen. Der vil være taler ved politikere fra Egedal og Furesø kommuner.

Vi serverer lidt mad frisk fra bål, og menuen kan suppleres med snobrød, du selv bager over bålet. Vi vil selvfølgelig finde friske ingredienser i naturen.

Arrangementet byder også på muligheden for at undersøge kryb og kravl, som du har fundet i vandkanten, eller du kan gå på opdagelse i skoven på udkig efter dyrespor. Du vil også kunne snitte i friske hyldegrene og hvem ved? - måske kan du lave en fløjte!

For de voksne og de større børn er der også mulighed for en guidet tur rundt om Småsøerne og gennem Krogenlund Skov.

Vi glæder os til at se dig og din familie.

  • Hvornår: Onsdag den 10/5 2017 kl. 17-20
  • Hvor: Badestedet ved Buresø
  • Hvor: Klokkekildevej og Skovvej mødes ved sydøst-enden af Buresø, kan der parkeres på den afmærkede P-plads. 

Flextrafik til og fra arrangementet

Vi gør opmærksom på muligheden for at benytte flexturbus for transport til og fra arrangementet. Se mere på www.furesoe.dk/flextur Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen