Hvordan vil du inddrages som borger i Furesø?

Furesø Kommunes borgmester og kommunaldirektør inviterer alle interesserede borgere til en række kaffemøder over de kommende uger, hvor temaet er borgerinddragelse.

Indenfor de seneste år har nye former for borgerinddragelse vundet indpas i de danske kommuner. Nye digitale teknologier giver nye muligheder, og mere komplekse politiske sager stiller større krav til viden fra de borgere og brugere, som er direkte berørte. Furesø Kommunes byråd skal derfor beslutte en model for, hvordan man fremover ønsker at inddrage borgerne i udviklingen af kommunen.

Som led i dette vil borgmester og kommunaldirektør gerne invitere alle interesserede borgere til en række uformelle kaffemøder, hvor de håber at få en masse gode og brugbare forslag til den endelige model for borgerinddragelse.

"Vi har det seneste år haft to udviklingsudvalg, hvor borgere og politikere i fællesskab har udviklet Furesø Kommune inden for to emner. Der er dog også mange andre måder, som vi kan inddrage borgerne på end ved formelt nedsatte udvalg. Det kunne vi godt tænke os at høre borgerne om," fortæller borgmester Ole Bondo Christensen (A).

Borgerinddragelse er et centralt tema for både politikere og forvaltning.

"Som forvaltning er vi med til at understøtte inddragelsen af borgerne, så derfor er vi meget interesserede i at få så mange ideer og redskaber som muligt for at sikre, at vi kan understøtte den politiske ambition," fortæller kommunaldirektør Christine Brochdorf.

Kaffemøderne bliver holdt i henholdsvis Farum Kulturhus og Galaksen i Værløse. Man skal tilmelde sig for at kunne deltage. Det kan ske ved at sende en email til furesoe@furesoe.dk med navn, adresse og telefonnummer samt det kaffemøde, som du tilmelder dig.

Kom til kaffemøderne

  • 24. april kl. 14-15, Galaksen i Værløse
  • 28. april kl. 13-14, Farum Kulturhus
  • 2. maj kl. 16.30-17.30, Farum Kulturhus
  • 11. maj kl. 19-20, Skovgårdens Café i Værløse

Kontakt

Center for Økonomi og Ressourcer

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Ole Bondo Christensen

Fuglsangpark 14
3520  Farum
Mobil: 7216 5200
E-mail: borgmester@furesoe.dk