Baadfarten sejler igen: Tag med på historisk sejltur

Baadfarten
Foto: Baadfarten
Lørdag den 29. april lægger Baadfarten fra land og sender passagererne ud på årets første sejltur på Furesøen. De flotte historiske træbåde er gjort klar til den 113. sæson, så træd ombord og sejl med ud i det blå.

Siden begyndelsen af 1890’erne har Baadfarten sejlet fast rutefart på Furesøen, Bagsværd Sø og Lyngby Sø, og på lørdag kan du tage med til søs, når de seks historiske træbåde igen sejler ud i den smukke danske natur. De to ældste skibe, ’Prinsesse Alexandrine’ og ’Prins Christian’, som er bygget i 1895 og 1896, har været med næsten fra starten.

”Den historiske oplevelse, det er at sejle med de smukke træbåde i de naturskønne omgivelser, er helt unik. Baadfarten har i mere end 100 år været en del af vores kultur og historie, og jeg glæder mig over, at borgere og turister nu igen kan træde ombord og sejle ud på Furesøen,” siger Per Kattrup (A), som er medlem af Baadfartsudvalget på vegne af Furesø Kommune.

Oplevelser på både søsiden og søbredden

Du kan nyde rundturen i sig selv, eller du kan stå af og på båden undervejs og begive dig ud på en af de mange gode vandre- og cykelruter i området. Du kan også nyde en forfriskning og få en kulturel oplevelse i en af de små oaser langs ruten. Snup eksempelvis frokosten ved Furesø Marina eller oplev de mange gamle historiske bygninger langs søfronten, som for eksempel Næsseslottet og den gamle mølle.

Tag toget til søs

Baadfarten sejler op til seks gange dagligt, fra formiddag til sen eftermiddag, indtil midten af september. Med S-toget fra København er der mulighed for at køre næsten til søbredden. Lyngby og Holte stationer er tættest på, mens også Farum og Bagsværd stationer er inden for cirka en kilometers gang fra et af Baadfartens anløbssteder.

Book en båd til din fest

Har du noget at fejre, kan du booke en hel båd. Baadfarten kan skræddersy en løsning til netop dit behov, hvad enten det er bryllup, fødselsdag eller konfirmation.

Fakta om Baadfarten

Baadfarten ejes af de tre kommuner Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Furesø i fællesskab.

Baadfarten sejler på Furesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø fra morgen til sen eftermiddag i perioden 29. april til 17. september 2017. På Furesø sejler Baadfarten lørdage samt søn- og helligdage.

Find sejlplaner m.m. på www.baadfarten.dk

Kontakt

Baadfarten
Tlf.: ​​45 87 01 52​
E-mail:

Relevante links