Farum Svømmehal inviterer til store vanddag med Aqua Punkt

Skilt over Farum Svømmehal
Store vanddag er en sjov mulighed for at lære træning i vand. Træning i vand styrker kroppen, lindre ømme led og muskler og forebygger problemer i led, ryg og muskler.

Vejledningen er gratis og finder sted i træningsbassinet (25 m) i Farum Svømmehal mandag den 14. november fra klokken 6.30 til 8.30. Der vil blive serveret kaffe og te på bassinkanten.

Tilmelding er ikke nødvendig. Derimod skal der betales for indgangen til svømmehallen med kort, billet eller klippekort.

Aqua Punkt blev lanceret af Gigtforeningen i marts 2009. Det er et træningskoncept, der er specielt udviklet til brug i vand og som stilles gratis til rådighed for brugerne af svømmehallen. AquaPunkt har været til rådighed i Farum Svømmehal siden november 2010.

Formålet med Store Vanddag er, at oplyse så mange mennesker som muligt om, at fysisk inaktivitet og manglende træning kan være medvirkende årsag til slidgigt - artrose. Motion i vand er en nænsom måde at få god motion på og giver mindre belastning af led og muskler, da vandets opdrift mindsker belastning af kroppen.

Kontakt

Farum Svømmehal

Farum Park 20 st.th
3520 Farum
Tlf.: 7235 4750
E-mail: farumsvommehal@furesoe.dk
Hjemmeside: farumsvommehal.dk

Find Farum Svømmehal på Krak