Erhvervsforening lander årets torsk i kommunen

Flemming Ipsen, erhvervskonsulent
Furesø Erhvervsforening overrakte tirsdag den 8. november den ærefulde ’Årets Torsk’-pris til Furesø Kommunes erhvervskonsulent, Flemming Ipsen for hans utrættelige arbejde for at servicere og udvikle Furesøs erhvervsliv.

Furesø Erhvervsforening kårede tirsdag aften Årets torsk ved foreningens torskegilde på KolleKolle. En pris, der gives til en person eller virksomhed, der har gjort en ekstraordinær indsats for erhvervslivet i Furesø. Her faldt valget i år på en person, der de sidste 5 år har arbejdet for at gøre det nemt, bekvemt og attraktivt at drive virksomhed i Furesø. For det er der ingen tvivl om, at kommunens erhvervsservice og særligt Flemming Ipsen gør, fortæller formanden for Furesø Erhvervsforening, Mikael Boutrup, der også gav Flemming nogle ord med på vejen ved torskegildet.

”Vi er alle i Furesø Kommune meget glade for dit store engagement og arbejde for erhvervslivet i kommunen”, sagde han, efter at have bedt Flemming Ipsen komme på scenen.

”Du har afholdt et utalt af arrangementer og er altid positiv over nye initiativer. Man ringer bare eller mailer - så sker der noget. Her i Furesø er det ikke kun Peter fra l’easy der kommer, når man ringer. Det er også Flemming fra Furesø Kommune. I modsætning til virksomhedernes dækningsafgift som ifølge vores borgmester er i frit fald, er antallet af arbejdspladser og virksomheder støt
stigende. Og det har helt sikkert noget at gøre med alt det, der sker i kommunen”, understregede Mikael Boutrup.

Flemming Ipsen, erhvervskonsulent i Furesø Kommune, får prisen som Årets Torsk 2016.

Som en fisk i havet

Ole Bondo Christensen (A) er stolt over, at kommunens medarbejdere kommer i betragtning, når Furesø Erhvervsforening vil markere personer, der gør en forskel for erhvervslivet.

”Flemming Ipsen bruger sig selv og sit store netværk til at drive erhvervsudviklingen her i kommunen. Han boltrer sig som en fisk i havet, når det handler om at udvikle og tiltrække virksomhederne, og han er altid på stikkerne for at levere en god service til erhvervslivet. Faktisk har Flemming ramt præcist det, vi var på udkig efter, da vi i 2010 besluttede at sætte skub i erhvervsudviklingen ved at ansætte en erhvervskonsulent, siger Ole Bondo Christensen.

Gør en forskel

Overrækkelsen kom bag på modtageren, Flemming Ipsen, der i sin takketale fortalte om den rejse, det har været at flytte fra Vejle til Furesø i forbindelse med sin ansættelse i 2011.

”Jeg kom fra Jylland, hvor alt kunne lade sig gøre, til et noget mere uroligt farvand her. Men foran mig stod et modigt byråd, som ville noget med erhvervsudviklingen, og et erhvervsliv, der tog det nye initiativ til sig. Det har været en fantastisk rejse at være med på. Jeg tror på, at vi skaber noget sammen, når vi taler sammen. Det er ud fra det, at ting gror. Når jeg går hjem hver dag, føler jeg derfor, at jeg har gjort noget for jer,” sagde han henvendt til virksomhederne.

Flemming tager prisen som verdens bedste morfar og Årets Torsk.

Blå bog: Verdens bedste morfar og Årets Torsk

Flemming Ipsen, 66 år og oprindeligt bankuddannet.

CV’et tæller blandt andet marketing manager, edb-konsulent, salgschef, direktør, virksomhedsejer og i dag business consultant i Furesø Kommune, hvor han er ansvarlig for at udvikle eksisterende virksomheder, understøtte iværksættere og tiltrække nye virksomheder.

Kontakt

Erhvervsteam

Erhvervskonsulent
Flemming Ipsen
Tlf.: 7235 5454

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Relevante links