Furesøbad-forpagter er gammel i gårde

Borgmester Ole Bondo og forpagter Michael Bay Olsen
Med en ny aftale mellem Furesø Kommune og Furesøbad Aps indtræder søbadets tidligere inspektør, Michael Bay Olsen, som ny forpagter af Furesøbad og Marina for de næste fem år.

Furesøbad skal være et rart sted at besøge, uanset om man slår forbi til et godt måltid i restauranten med udsigt over badeanlægget, eller man slår sig ned på sandet med vådt hår og en is i hånden.

Med det udgangspunkt udbød Furesø Kommune sidste efterår driften af både spisested, kiosk og badeanlæg i et samlet udbud. Et krav til byderne var, at de skulle holde et højt serviceniveau over for brugerne på stranden, i forhold til kommunens foreninger og i driften af både restaurant og kiosk.

Den udfordring tager Furesøbads inspektør, Michael Bay Olsen nu op, efter at han i mere end 23 år har passet de udvendige dele af Furesøbad, og efter i en forsøgsperiode også at have gjort sig erfaringer med at drive Furesøbads restaurant.

’Jeg vil skabe en helhed her, så restauranten bliver integreret med resten af Furesøbad. Furesøbad er midtpunkt for hele kommunen, og der håber jeg, at jeg med aftalen kan afprøve nye måder til at trække folk ned på stranden, siger Michael Bay Olsen om den femårige forpagtningsaftale, der giver mulighed for forlængelse i yderligere tre år. Han forestiller sig, at den nye aftale kan gøre det lettere at finde private sponsorer til nye typer arrangementer på stranden.

Stabil drift et krav

For Furesø Kommune har det været afgørende, at en ny forpagter kan gabe over restaurations- og kioskdriften, uden at det får betydning for resten af anlæggets stand, fortæller Furesø Kommunes borgmester, Ole Bondo Christensen.

’Michael Bay Olsen har lagt mere end 20 år af sit arbejdsliv her, og han har vist, at han har hjertet med i projektet. Udover at have drevet Furesøbad stabilt, har han også udviklet oplevelsen med nye tiltag, der sætter Furesø på landkortet, siger Ole Bondo Christensen og nævner restaurantens brug af lokale fødevarer som et eksempel fra den forgangne forsøgsperiode.

Fakta:

Forpagtningen af Furesøbad løber fra 1. september 2015 og 5 år frem med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.

Kontakt

Ole Bondo Christensen

Fuglsangpark 14
3520  Farum
Mobil: 7216 5200
E-mail: borgmester@furesoe.dk

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190