Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Maj 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Fejl i sms angående pladsanvisning

24. maj 2018
Ved en fejl har forældre til børn i Furesøs private institutioner fået en sms om, at deres barn er udmeldt af institutionen pr. 31. maj. Det er ikke tilfældet, og vi beder jer se bort fra sms'en. Vi beklager forvirringen.

”KontaktCentret, du taler med Kamilla”

23. maj 2018
Hver dag løber 200 telefonopkald ind til Furesø Kommunes KontaktCenter. Her sidder tre medarbejdere med smil i stemmen klar til at give furesøborgere hurtig afklaring på spørgsmål eller hjælpe dem videre til en fagmedarbejder.

Tyvene har kig på Nordsjælland – og kigger også forbi Furesø

22. maj 2018
Oven på et 2017 hvor antallet af indbrud raslede ned i Furesø Kommune, bød 1. kvartal på en lille stigning i forhold til sidste år. En udvikling, der har ramt de fleste af kommunerne i Nordsjællands Politikreds.

Ambitiøs demens-strategi styrker støtten til demente og pårørende

22. maj 2018
Op imod 80 pct. af beboerne på Furesø Kommunes plejecentre har i dag en demenssygdom, og tallet er stigende. For fortsat at kunne give den bedste pleje og støtte til de berørte har Furesøs politikere netop vedtaget en ambitiøs 3-årig demensstrategi.

Ny i Furesø? Kom til velkomstmøde

22. maj 2018
Er du ny furesøborger, så kom til velkomstmøde den 29. maj og lær din kommune bedre at kende.

Regler om hjælp for studerende under ferie

22. maj 2018
Studerende kan ikke få hjælp til forsørgelse i ferieperioden mellem to uddannelser, heller ikke i sommerferien.

Skal du forny dit pas?

22. maj 2018
Borgerservice på biblioteket i Værløse holder ekstra åbent for ekspeditioner af pas to lørdage inden sommerferien. Der kan være længere leveringstid på pas i højsæsonen, så sørg at forny dit pas i god tid.

Lej en båd ved Farum Sø

22. maj 2018
Bådudlejningen er igen åben, og du kan sejle ud på Farum Sø alle dage kl. 13 til 19.

Hvad skal dit barn i sommerferien?

18. maj 2018
Være med i en musical, spille badminton, finde sin indre ork i rollespil eller lære at bokse? Igen i år sker der rigtig mange spændende ting for børn i Furesø Kommune i skolernes sommerferie. Aktiviteterne er for alle kommunens skolebørn, der efter sommerferien skal begynde i 1. til 9. klasse.

Borgmester i Furesø, Ole Bondo Christensen (A), om udligning: Der må findes en løsning, så borgerne i Rudersdal og Furesø ikke rammes på et mangelfuldt og uigennemskueligt grundlag

18. maj 2018
Furesø Kommune står til et årligt tab på 25 mio. kr. på grund af en opdatering af indvandreres uddannelsesbaggrund i datagrundlaget for den kommunale udligning. Opdateringen er gennemført på et mangelfuldt grundlag, hvilket et samlet byråd i Furesø Kommune har fremført en kritik af, både overfor Folketingets medlemmer, Økonomi- og Indenrigsministeriet og Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg.

Alle synspunkter om Farum Park bliver hørt

18. maj 2018
FCNs ønske om at opsætte bannere på siderne af Farum Park skal behandles på lige fod med alle andre ansøgninger om dispensationer fra lokalplaner.

Ændrede parkerings- og trafikforhold i Farum Erhvervsområde

17. maj 2018
Fra uge 20 er der ændrede parkeringsforhold og ensretning i en del af Farum Erhvervsområde.

Dialogmøde om plejeplan

15. maj 2018
Furesø og Rudersdal kommuner inviterer til dialogmøde om tilblivelsen af en plejeplan for det fredede område, som omfatter Stavnsholtkilen, Stavnsholt Overdrev og Hestkøbgård. På mødet kan du og andre deltagere i mindre grupper give input og holdninger til kende.

Byrådet inviterer til dialog om det politiske arbejdsprogram

09. maj 2018
Furesø skal fortsætte den positive udvikling med gode skoler og dagtilbud, en god ældrepleje, stærke fællesskaber i et rigt foreningsliv, styr på økonomien og beskyttelse af vores smukke natur. Byrådet har i enighed vedtaget en samlet arbejdsplan med disse mål for øje. På to særlige dialogcaféer i maj søger byrådet nu input fra og dialog med dem, det hele handler om – Furesøs borgere.

Snup en tur med Baadfarten

08. maj 2018
Foråret er over os, og Baadfarten sejler igen på Danmarks dybeste sø, Furesøen. Du kan stå på Baadfarten ved Furesøbad på lørdage og søndage.

Opdatér dit abonnement på politiske dagsordener

04. maj 2018
Vil du vide, hvad der rører sig i Furesøs politiske udvalg? Du kan abonnere på de politiske dagsordener og referater og blive tippet på mail, når der er nyt. Vi netop har skiftet dagsordenssystem - opret derfor dit abonnement i det nye system.

Søges: Samarbejdspartner til udvikling af Frederiksborgvej 3-5

04. maj 2018
Furesø Kommune er efter grundige forberedelser nu klar til at invitere arkitekter, boligudviklere og developere til at byde ind med deres vision for Frederiksborgvej 3-5. Visioner, der skal bygge videre på flere års dialog med borgere, erhvervsdrivende og organisationer.

Farum Hovedgade: Ny asfalt på vej

03. maj 2018
Det har været efterspurgt længe - og nu er der godt nyt. I maj bliver det sidste lag asfalt lagt på både cykelsti og vejbane på Farum Hovedgade.

Borgerindflydelse: Stor interesse for Furesøs kommende integrationspolitik

02. maj 2018
Furesømodellen for borgerinddragelse fik sin debut, da knap 50 borgere mødtes med en række furesøpolitikere og kom med forslag til den nye integrationspolitik.

Gratis FVU-Kursus: Bliv bedre til dansk

01. maj 2018
FVU læsning og skrivning er et gratis tilbud til dig, der ønsker at blive bedre til at læse, skrive og stave på dansk.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190