Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Maj 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Hvad skal dit barn i sommerferien?

18. maj 2018
Være med i en musical, spille badminton, finde sin indre ork i rollespil eller lære at bokse? Igen i år sker der rigtig mange spændende ting for børn i Furesø Kommune i skolernes sommerferie. Aktiviteterne er for alle kommunens skolebørn, der efter sommerferien skal begynde i 1. til 9. klasse.

Borgmester i Furesø, Ole Bondo Christensen (A), om udligning: Der må findes en løsning, så borgerne i Rudersdal og Furesø ikke rammes på et mangelfuldt og uigennemskueligt grundlag

18. maj 2018
Furesø Kommune står til et årligt tab på 25 mio. kr. på grund af en opdatering af indvandreres uddannelsesbaggrund i datagrundlaget for den kommunale udligning. Opdateringen er gennemført på et mangelfuldt grundlag, hvilket et samlet byråd i Furesø Kommune har fremført en kritik af, både overfor Folketingets medlemmer, Økonomi- og Indenrigsministeriet og Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg.

Alle synspunkter om Farum Park bliver hørt

18. maj 2018
FCNs ønske om at opsætte bannere på siderne af Farum Park skal behandles på lige fod med alle andre ansøgninger om dispensationer fra lokalplaner.

Røgfri i 2018?

18. maj 2018
Ønsker du hjælp til rygestop? Du behøver ikke gøre det alene! Få de rigtige værktøjer på et rygestopkursus over 5 onsdage. Her møder du 10-12 andre, som er i samme båd som dig. Næste rygestopkursus begynder onsdag den 23. maj kl. 16.30.

Ændrede parkerings- og trafikforhold i Farum Erhvervsområde

17. maj 2018
Fra uge 20 er der ændrede parkeringsforhold og ensretning i en del af Farum Erhvervsområde.

Dialogmøde om plejeplan

15. maj 2018
Furesø og Rudersdal kommuner inviterer til dialogmøde om tilblivelsen af en plejeplan for det fredede område, som omfatter Stavnsholtkilen, Stavnsholt Overdrev og Hestkøbgård. På mødet kan du og andre deltagere i mindre grupper give input og holdninger til kende.

Det er nu, du skal melde dig til trafikstøjudvalget

15. maj 2018
Støjdæmpende asfalt, supercykelstier, lavere hastigheder eller støjvolde? Furesø tager kampen op mod trafikstøj fra Hillerødmotorvejen og de større indfaldsveje. Og du kan stadig nå at være med til at bestemme hvordan. Der er frist for at melde sig den 24. maj.

Hvad skal der ske ved SPAR på Farum Hovedgade?

15. maj 2018
Furesø Kommune inviterer til møde om området ved den tidligere SPAR-købmand på Farum Hovedgade.

Byrådet inviterer til dialog om det politiske arbejdsprogram

09. maj 2018
Furesø skal fortsætte den positive udvikling med gode skoler og dagtilbud, en god ældrepleje, stærke fællesskaber i et rigt foreningsliv, styr på økonomien og beskyttelse af vores smukke natur. Byrådet har i enighed vedtaget en samlet arbejdsplan med disse mål for øje. På to særlige dialogcaféer i maj søger byrådet nu input fra og dialog med dem, det hele handler om – Furesøs borgere.

Snup en tur med Baadfarten

08. maj 2018
Foråret er over os, og Baadfarten sejler igen på Danmarks dybeste sø, Furesøen. Du kan stå på Baadfarten ved Furesøbad på lørdage og søndage.

Opdatér dit abonnement på politiske dagsordener

04. maj 2018
Vil du vide, hvad der rører sig i Furesøs politiske udvalg? Du kan abonnere på de politiske dagsordener og referater og blive tippet på mail, når der er nyt. Vi netop har skiftet dagsordenssystem - opret derfor dit abonnement i det nye system.

Søges: Samarbejdspartner til udvikling af Frederiksborgvej 3-5

04. maj 2018
Furesø Kommune er efter grundige forberedelser nu klar til at invitere arkitekter, boligudviklere og developere til at byde ind med deres vision for Frederiksborgvej 3-5. Visioner, der skal bygge videre på flere års dialog med borgere, erhvervsdrivende og organisationer.

Farum Hovedgade: Ny asfalt på vej

03. maj 2018
Det har været efterspurgt længe - og nu er der godt nyt. I maj bliver det sidste lag asfalt lagt på både cykelsti og vejbane på Farum Hovedgade.

Borgerindflydelse: Stor interesse for Furesøs kommende integrationspolitik

02. maj 2018
Furesømodellen for borgerinddragelse fik sin debut, da knap 50 borgere mødtes med en række furesøpolitikere og kom med forslag til den nye integrationspolitik.

Gratis FVU-Kursus: Bliv bedre til dansk

01. maj 2018
FVU læsning og skrivning er et gratis tilbud til dig, der ønsker at blive bedre til at læse, skrive og stave på dansk.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190