Furesøaftalen

Sammenlægningen af Farum og Værløse kommuner hviler på en aftale indgået mellem Velfærdsministeriet og Furesø Kommune. Furesøaftalen blev genforhandlet i 2010. På disse sider kan du læse mere om indholdet i Furesøaftalen, og baggrunden for aftalen.

Furesøaftalen

Aftalen blev til på baggrund af forhandlinger med de to gamle kommuner, og den indeholder en beskrivelse af og baggrund for særlige økonomiske forudsætninger for Furesø Kommune.

Du kan læse mere om Furesøaftalen ved at klikke på de relevante links i venstremenuen eller ude til højre på siden. Du kan også læse "Ti ting du bør vide om Furesøaftalen" nederst på siden.

Genforhandling af Furesøaftalen

Aftalen åbnede mulighed for en genforhandling af de økonomiske vilkår i aftalen ved indgangen til valgperioden 1. januar 2010, hvis forudsætningerne for aftalen havde ændret sig væsentligt.

Den 11. oktober 2007 modtog tidligere borgmester Jesper Bach brev fra daværende Indenrigs- og Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen. Ministeren tilkendegav, at kommunen dermed var sikret en genforhandling af Furesøaftalen i 2010.

Du kan læse mere om den historiske udvikling i forhold til Furesøaftalen.

Sidst opdateret 17. november 2017

Kontakt

Regnskab og Digitalisering

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4550

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.