Etageboliger og rækkehuse

Foto af dame der smider flasker ud i flakekontainer
Byrådet har endnu ikke taget stilling til, hvordan og hvornår etageboliger og rækkehuse skal med i den affaldsordning, som blev vedtaget for villaejere den 1. juni 2016. Indtil da skal du som beboer i rækkehus eller etagebolig blot behandle dit affald som hidtil.

Vi opdaterer tidsplanen for, hvordan etageboliger og rækkehuse kommer med i den nye affaldsordning, når der er taget politisk beslutning på området.

Indtil da skal du som beboer i rækkehus eller etagebolig blot behandle dit affald som hidtil.

Din tømmekalender

På Vestforbrændings selvbetjeningsløsning kan du generere en tømmekalender. Vælg først kommune og adresse. Tryk derefter på ’tømmekalender’ i menuen øverst på siden og vælg affaldstype.

NemSMS

På borger.dk kan du tilmelde dig NemSMS og få en påmindelse på sms dagen inden afhentning. Som noget nyt kan du tilmelde dig ordningen, selvom du ikke ejer ejendommen, men eksempelvis bor til leje.

Jeg har ikke fået hentet affald

Hvis du ikke har fået afhentet dit affald, kan det enten være fordi, affaldet ikke har været stillet frem og emballeret korrekt, eller det kan være, at skraldemanden er blevet forhindret. Følg et af nedenstående links og se, hvad du kan gøre.

Mit affald er ikke blevet hentet, selv om jeg har overholdt kravene.
Jeg har ikke overholdt alle kravene. Hvad gør jeg så?Sidst opdateret 20. oktober 2017

Kontakt

Affald

Har du spørgsmål om affald?

Ring til Vestforbrændings kundeservice
tlf.nr. 70 25 70 60
Mandag - torsdag kl. 7 - 15.30
Fredag kl. 7 - 15

eller skriv til Vestforbrænding via dette link.

www.vestfor.dk